2777
2789
عنوان

پسرفت تحصیلی

213 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام 

راستش من خیلی حالم بده

خیلی تلاش میکنم اما اصلا نمراتم خوب نبست🥹

دوازدهمم رشتم تجربی 

مثلا ادبیات و که خیلی خونده بودم شدم ۱۵/۷۵

چیکار کنم 

نا امید شدم

بهتره با یه مشاور تحصیلی صحبت کنی نقاط ضعفتو پیدا کنی و تقویتش کنی

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

میان ترم یا ترم اول؟

با چه منبعی خوندی؟

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پادکستای دکتر ورمزیارو گوش کن محاله 20 نشی

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
از کجا پیدا کنم؟

https://web.siiibtorsh.ir/#/dashboardبرو به این لینک پادکستای وی ای پی رو بزن اونجا هم یه قسمت داره به نام 20 قطعی امتحان نهایی اونجا گذاشته

منبعم گفته پرسوال مهروماه واسه ادبیات عالیه من خودم پی دی افشو دان کردم از رو پی دی اف میخونم

https://web.siiibtorsh.ir/#/dashboard برو به این لینک پادکستای وی ای پی رو بزن اونجا هم یه قسمت داره ...

با این روند پیش برو که انشالله امتحانات خرداد 20 بشی غصه هم نخور فقط امتحانای خرداد مهمه

دستتون درد نکنه شما چندین؟

چندمم؟

من پشت کنکوریم