2777
2789
عنوان

همینطوری

64 بازدید | 7 پست

@هاردلی_کویین‍ 

خیلی زشته اگر بپرسم معدل شما بر اساس gpa چند بوده ؟   

یه سوال دیگه ام دارم   

یه تباهی مثل من که ترم اول معدلش داغون بوده و بعد اون تقریبا عالی ، الان هرکاری کنه معدلش روی ۳ و ۳.۱ ثابت میمونه . قطعا با این معدل قول فاند گرفتن سخته و غیر ممکن . نه ؟   

اگر دوست داشتید جواب بدید 

🍦🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارشناسی ۳.۷

ارشد ۴

ببین معدل مهمه اما واقعا همه چیز نیست. من زیاد می شناسم افرادی که با معدل پایین هم تونستن فول فاند پذیرش بگیرن اما چون بقیه رزومشون رو بالا کشیدن

اساس رزومه سه مولفه اس: معدل، سابقه پژوهشی و مدر زبان

شما اگر سابقه پژوهشی رو تقویت کنی یا،به عبارت دیگه یکی دو تا مقاله تو ژورنال های بین المللی چاپ کنی این خیلی تاثیر داره. چون استادها دنبال پژوهشگر خوب که بتونه مقاله چاپ کنه برای تیم های تحقیقاتیشون هستن. این خیلی بیشتر از معدل براشون مهمه

مدرک زبان هم همینطور‌‌. نمره بالای آیلتس یا تافل نشون میده شما در تحصیل به زبان انگلیسی و مقاله و پایان نامه نوشتن مشکلی نخواهی داشت و از این بابت هم خیال اساتید رو راحت می کنه.

در نهایت چندین دانشگاه ممکنه باشن که به معدلتون گیر بدن‌ اما بسیاری از دانشگاه ها هم هستن که همه رزومه رو در نظر می گيرن و نه فقط معدل

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
کارشناسی ۳.۷ ارشد ۴ ببین معدل مهمه اما واقعا همه چیز نیست. من زیاد می شناسم افرادی که با معدل پ ...

خیلییی خیلییییییییییی مرسیییییی   

یه ذره امیدوار شدم  

فقط قسمت مدرک زبانم اوکیه    

معدلم سه و نیم میمونه احتمالا (به خاطر ترم اول فقططط )

مقاله ام که کارشناسی ام . فکر کنم یکم سخت باشه و نتونم 

🍦🌸
خیلییی خیلییییییییییی مرسیییییی     یه ذره امیدوار شدم   فقط قسمت مدرک زبانم اوکیه ...

معدل سه و نیم + مدرک زبان با نمره بالا شروع خوبیه 

اگه مقاله نداری روی پروپوزالت (پروژه ای که ارشد میخوای کار کنی) حساب کار کن ریسرچ پلن خوبی تعریف بکن که شانستو افزایش بده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
معدل سه و نیم + مدرک زبان با نمره بالا شروع خوبیه  اگه مقاله نداری روی پروپوزالت (پروژه ای که ...

ممنونمممم  

آخرین سوالمم بپرسم؟

با این اوضاع ارشد روبی خیال بشم نه ؟ بمونه بعد ارشد ؟ 

🍦🌸
ممنونمممم     آخرین سوالمم بپرسم؟ با این اوضاع ارشد روبی خیال بشم نه ؟ بمونه بعد ارشد ؟& ...

به نظر من شانستون رو برای اپلای ارشد امتحان کنین. فوقش اگه نشد، بعد ارشد امتحان مجدد کنید برای دکترا