2777
2789
عنوان

لمس تن تو......

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 104 پست
اگر بدانی جایگاهت کجاست ، مرا باور میکنی اگر بدانی چقدر دوستت دارم ، درد مرا درمان میکنی تو عزیزی برایم ، تو بی نظیری برایم ، حرف دلم به تو همین است ، قلبت می ماند تا آخرین نفس برایم
کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
عاشقت خواهم ماند ، بی آنکه بدانی دوستت خواهم داشت، بی آنکه بگویم درد دل خواهم گفت ،بی هیچ گمانی گوش خواهم داد ،بی هیچ سخنی در آغوشت خواهم گریست، بی آنکه حس کنی در تو ذوب خواهم شد،بی هیچ حرارتی اینگونه شاید.....احساسم نمیرد
کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زن است دیگر جوری "عاشق" می شود که حس می کنی هیچگاه از کنارت نمی رود. اما وقتی می شکند جوری می رود که حس می کنی هیچگاه عاشقت نبوده...!!!!
💑♡💏♡👪
بعضی وقت‌ها روزگار یکی طوری می‌سوزونتِت که هزار نفر نمیتونن خاموشت کنن بعضی وقت‌ها هم یکی طوری خاموشت می‌کنه که هزار نفر نمیتونن روشنت کنن!
💑♡💏♡👪
همیشه حرفے بزن که بتوانے آنرا بنویسے چیزے را بنویس که بتوانے آنرا امضا کنے و چیزے را امضا کن که بتوانے پایش بایستے ناپلئون_بناپارت
💑♡💏♡👪