2777
2789
عنوان

لمس تن تو......

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

. بی هیچ صدائی می آیند زمانی که نمی دانی در دلت یک مزرعه آرزو می کارند و… بی هیج نشانی از دلت می گریزند تا تمام چیزی که به یاد می آوری حسرتی باشد به درازای زندگی چه قدر بی رحمند رویاهـا . . .
💑♡💏♡👪
میبخشم کسانی را که هرچه خواستند بامن،وبا دلم و احساسم کردندومرا در دوردست خودم تنها گذاشتند... اما از آنها سپاسگذارم که یادم دادند چطور زندگی کردن را..حتی اگر بهترین هارا از دست بدهم. این زندگیست که بهترین های دیگر را برایم میسازد. یادم دادند آرا بخواهم که به التماس آلوده نباشد... حتی زندگی.... پروردگارا .به من بیاموز در طول عمرم آهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند...
💑♡💏♡👪
خط زدن بر من پایان من نیست آغاز بی لیاقتی اوست !!! این تو نیستی که مرا فراموش کرده ای ،این منم که به یادم اجازه نمیدهم حتی از نزدیکی ذهن تو عبور کند.. صحبت از فراموشی نیست ،صحبت از لیاقت است! محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه راکه اسمش را غرور گذاشتم برایت به زمین بکوبم... احساس من قیمتی داشت که تو برای پرداخت آن فقیری......
💑♡💏♡👪
گیرم که باخته ام.... اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد ، شوخی نیست من شاه شطرنجم!!!!! تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم.... آرزو طلب نمیکنم ،آرزو میسازم.... لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی ،من همانم که تو حتی فکرش راهم نمیتوانی بکنی... لبخند میزنم و او فکر میکند بازی را برده،هرگز نمیفهمد باهرکسی رقابت نمیکنم... زانو نمیزنم ،حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از قد من باشد...!زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانو هایشان راه بروند.... من زانو نمیزنم... ... .. !!!!!!!
💑♡💏♡👪
آنگاه که نگاه هایم بر چشمان زیبایت گره خورد، قلبم لرزید لرزیدنی چون لرزش زمین و آن همه استقامت و غرورم در حضور چشمان زیبایت شکست،شکستنی چون آینه و اینک... من در کنار تو همانند عاشقی هستم برلب معشوق و اینبار نگاه هایم را بجوی بی تو من تنهای تنها میشوم هستی من ازین دنیا تو هستی تو در قلب من فانی ناپذیری....
کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
تو را ای گل کماکان دوست دارم / به قدر ابر و باران دوست دارم / کجا باشی کجا باشم مهم نیست / تو را تا زنده هستم دوست دارم
کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
عشق یعنی جسم و جانم مال تو / عشق یعنی پرسش از احوال تو / عشق یعنی از خودم من خسته ام / عشق یعنی من ، به تو دل بسته ام