2777
2789
عنوان

ارشد

180 بازدید | 6 پست

سلام خانما ،شبتون بخیر، اگه رتبه کنکورمون برای ارشد بشه تک رقمی چه مزایایی داره؟ منظور رتبه یک تا ۹ برای رشته مدیریت بازرگانی. اگه ارزش نداره نخونم میترسم حتی اگه رتبه خوبم بیارم تو آینده به دردم نخوره😞 خیلی بلاتکلیفم

من رتبه یک شدم ارشد رشته مهندسی سیستم های انرژی سال ۹۷.

هیچ تاثیر خاصی تو هیچی نداره😄

برا دل خودت شاد می شی و خب قبولیت هم تو دانشگاه مد نظرت قطعیه

برا پسرا البته شنیدم برا معافیت سربازیشون امتیاز محسوب میشه حالا راست و دروغشو نمیدونم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رتبه یک شدم ارشد رشته مهندسی سیستم های انرژی سال ۹۷. هیچ تاثیر خاصی تو هیچی نداره😄 برا دل خ ...

وای چه بد من فکر میکردم اگه رتبمون تک رقمی بشه تو اشتغال خیلی تاثیر میزاره😞 اما باریکلا به شما خوش به حالتون❤ 

وای چه بد من فکر میکردم اگه رتبمون تک رقمی بشه تو اشتغال خیلی تاثیر میزاره😞 اما باریکلا به شم ...

مرسی عزیزم🌺

حالا باز سرچ بیشتر بکن شاید یه سری امتیازاتی هست که منم ازشون بی خبرم و استفاده نکردم. شاید واقعا برا اشتغال پوئن محسوب بشه

موفق باشی🌺

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مرسی عزیزم🌺 حالا باز سرچ بیشتر بکن شاید یه سری امتیازاتی هست که منم ازشون بی خبرم و استفاده نکردم. ...

نگاه کردم والا ولی خب برای مهاجرت خوبه و بورسیه تحصیلی و.... ممنونم بابت راهنماییتون 😘❤❤❤🙏😍

من رتبه یک شدم ارشد رشته مهندسی سیستم های انرژی سال ۹۷. هیچ تاثیر خاصی تو هیچی نداره😄 برا دل خ ...

سلام هاردلی کوئین

بسیار عالی؛ ان شاءالله موفق باشین.

نمی دونم منو یادتونه یا نه ولی چند ماه قبل یک تاپیکی داشتم که شما توش شرکت کردین. 

میخوام به شما و هم اینکه خودم بگم که در جهان ممکنه اتفاقاتی بیفته که روحمون هم شاید از اون خبر نداشته باشه. شاید باور نکنید ولی من شاید حدود دو ماه یا بیشتر درگیر اون تاپیک بودم و بخوام دقیقا بگم درگیر حرف هایی بود که شما به بنده زدید. هر بار که تو ذهنم با خودم مرور میکنم که شما به بنده گفتین که برم تو غار ایده آل خودم زندگی کنم، اینکه به من گفتین که بنده فاقد منطق هستم و اصلا بحث با امثال بنده بدون فایده نداره (بااینکه من میتونستم تاپیکم رو قفل کنم و به کسی اجازه اظهار نظر ندم ولی میخواستم محترمانه گفتگو بشه) واقعا اذیت می شدم و بیشتر اینکه من با نهایت احترام صحبت میکردم ولی چیزی جز بی احترامی بیشتر نصیبم نشد. کار به موضوع تاپیک ندارم و درمورد یک قانونی بود که اختلاف نظر داشتیم باهاش اما میخواستم بگم که شما راحت گذشتین و رفتین سراغ زندگیتون ولی دل یکی دیگه به درد اومد. شاید هیچ وقت تو زندگیتون متوجه این موضوع نمی شدید و شاید هیچ اهمیتی هم براتون نداره اما از این به عنوان درس میخواستم استفاده کنم که رفتار ما چه تاثیر بزرگی رو حال بقیه می ذاره و خیلی باید مراقب باشیم.