2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید🙂🤚

106 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من سال اخرمه رشتمم انسانی هست 

زن بابا دارم ک ع بچگی میزده و کل بدنم هنوزم جای شیشه و زخم ها مونده تو سرمم جای شکستگی ها هست و فش هایی ک هنوزم که هنوزه دارم میشنومم 🚶‍♀️💔

سال بعد میخام برم دانشگاه پیام نور شیراز 

که دوره با خونمون 

کار درستی میکنم؟ 

البته اینم بگم هدف بقیه از برا کنکور خوندن و..... اینه که مستقل شن و زندگی راحت داشته باشن 

اما هدف من رفتنه تا زندگی کنم 

الان 17سالمه و 12ساله دارم تحمل میکنم 

مسبب همه اینام اون مادر بیشرفم هس ک زایده و رفته پی زندگیش 🙂💔ن میدونم کیه نمیشناسمش فق و فق ی اسم تو شناسنامه دارمم ازش

حالا شمام بگید کار درستی میکنم ک برم پیام نور شیراز؟ 🚶‍♀️💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بابات شهریه میده؟

ببین میتونی بری دانشگاه تا از اون فضای سمی خارج بشی بعد بشین درست و حسابی واسه کنکور بخون فرهنگیان بیاری یه عمر راحت میشی

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
انسانی 

نه میگم میخوای دانشگاه آزاد چه رشته ای بخونی؟

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...