2777
2789
عنوان

ابرومون رفت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

289 بازدید | 19 پست

امشب خیر سرمون تو باغیم . بعد غذا پختیم اونم خوراک لوبیا😅

بعد خلاصه قرار شد من و داداشم ظرفارو بشوریم .

ما هم حال نداشتیم بریم کنار اب رفتیم تو دستشویی بشوریم🤣🤣🤣🤣 از اونا که هم حمام و هم دستشویی کنار سنگ تخلی دوش اب هم هست . بعد اولش یکی از بشقاب ها غذاش نیمه خورده بود چند تا لوبیا و یکم رب تهش بود . منم ریختم تو کاسه روشور و همزمان ظرف رو کف مال کردم 🤣🤣🤣 

بعد دیدم کل روشور نارنجی شده نگو لوبیا ها ته اونجا گیر کرده بودن و نمیزاشتن اب رد بشه🤣🤣🤣

منم برداشتم با قاشق لوبیا هارو در اوردم ریختم اونور بعد قاشق رو شستم داداشم داداشم اون از دستش افتاد سر خورد و خورد و خورد تا رفت از چاه خلا پایین🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عین اسکلا

بعد یکی زدم تو سرش گفتم حالا اینو یکی ببینه میگه کی قاشق دفع کرده😆😇😆

بعد دیدم نمیشه فضای روشور کمه . برداشتم دوش رو باز کردم دیدم شااااااررررر همه ابا ریخت روم خیس خیس شدم 🤣🤣🤣🤣

داداش نامردم هرهر میخندید میگفت حقته

بعد کلاصه بقیه ظرفارو با اب دوش شستم کل فضای دستشویی پر لوبیا و رب شد🤣

رفتیم پیش بقیه گفتن چیکار کردین شما؟؟؟؟؟؟

انقدر میخندیدم نمیتونستم حرف بزنم . رفتن دستشویی رو دیدن گفتن دیگه تا اخر عمرمون خوراک لوبیا نمیخوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اخر عمر به شما ظرف نمیدن بشورین 😂

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
😐🤌بیشتر از خنده حالم یجوری شد 

دیگه هیچ وقت دست دو تا دیونه ظرف ندین بشوره 

مامانم میگفت باید برین برا همه یه سرویس بشقاب و قاشق بخرین دیگه کسی از اونا هم غذا نمیخوره والا