2777
2789
عنوان

جهیزیه

194 بازدید | 14 پست

برج ۳ عروسیمه 

میخوام وسایل ضروری و ساده ک واقعا مورد استفاده قرار میگیره رو بخرم

البته یه مقداری رو برام گرفتن از وسایل برقی 

ولی تا برج ۳ میخوام جمش کنم 

هرچی میشینم مینویسم یا از گوگل میرم نگاه میکنم میبینم یه عاااالمه مونده اصلا نمیدونم کدومو بگیرم کدومو نگیرم بابامم کارگره در اون حد نداره 

گاز و یخچال و تلوزیون با فرش با همسرمه 

بقیه چیزا هم ک ریز و درشت با منه شاید بگین سنگینارو ک گرفته ولی همینایی هم ک برا من مونده کلیییییی چیزمیزه ک کلا سرگردونم بخدا 

چرخ گوشت آبمیوه گیر سبزی خردکن و همزن برقی 

و زودپز و اتو و با یه دونه توستر از برقیا اینارو گرفته مامانم 

بقیشو نمیدونم بین اینهمه چیز با این قیمتا موندم چجوری بگیرم ک تو این چندماه جم شه

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سخته و خیلی گرون میتونی وسایلتو ساده تر بگیری و حتما برند خاص نباش بعدشم وسایل درست بیشتر دیده میشه یعنی ظاهر خونه مبلمان و وسایل چوبی و سرویس چینی در کل چیزایی که دیده میشه رو بگیر و یا میتونی کم بگیری برای مثال من خودم سرویس پلاستیک هر چی نیاز داشتم خریدم همه رو نخریدم یا از یکی شنیدم سرویس قاشق چنگال نخریده و جدا جدا خرید کرده و خیلی ارزون تر برای افتاده

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

اهل کجایی رسم و رسوم شهرتون چیه؟ همسرت و خانواده‌ش اخلاق و فرهنگشون چطوره ؟ نهایتا چقدر دیگه پدرت میتونه برات هزینه کنه؟ با گوگل و نظرات مختلف که از سراسر ایران میاد کاری نداشته باش شرایط خودت رو در نظر بگیر

ببین چیزای ضروری رو بگیر مثلا حتما نخواه یه مارک خاصی باشه

ن بحث مارکش نیس برام مهم نیس همشون یه مارک باشن یا نه 

ضروریا رو کلا توش موندم ک چی بگیرم 

واقعا سخته و خیلی گرون میتونی وسایلتو ساده تر بگیری و حتما برند خاص نباش بعدشم وسایل درست بیشتر دیده ...

آره فکر خوبیه 🤔🤔 

مبل و ... بیشتر تو چشم آدمه 

حالا پشت آشپزخونه زیاد کسی نمیاد 

کم کم بعدشم میشه خرید 🤔

آره فکر خوبیه 🤔🤔  مبل و ... بیشتر تو چشم آدمه  حالا پشت آشپزخونه زیاد کسی نمیاد  ...

اره عزیزم تو آشپزخونه سرویس چینی و وسایل پذیرایی بیشتر دیده میشه بعدشم تو جهاز آنقدر همه چی رو میچینن کل کابینت‌ها پر میشه تجربه ای که من دارم حتی یادم فروشنده بهم می‌گفت حتی قابلمه هم تکی میتونی بخری پرس و جو کنی خیلی بهتره تجربه بقیه به دردت میخوره مثلاً قوری و کتری، چای ساز ، سماور همشون یه کارو انجام میدن میتونی یکیش رو فقط بخری 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶