زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 عنوان خواب دیدم چفیه سبز روی چادر پوشیدم و کسی من رو سید صدا زد( در حالی که سید نیستم) تعبیرش میدونین چی م 310 بازدید | 14 پست تعبیر خوابم کسی میدونه؟ دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹 1402/10/04 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20162 اگر مذهبی هستید اثر همونه تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
پنجره_شاهد_است عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 5047 @تهاجم عزیزم اگه تونستید کمک شون کنید عزیزم بهتون درخواست دادم ممنون میشم قبول کنیدمیخواستم تعبیر خوابم رو بدونم
sadena263 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 6548 خوابت خیلی خوبه .یا کار خیر انجام دادی یا یه حرف خیر زدی عزیزم ببخشید من همش مزاحم تون میشم و تگ تون میکنمولی چون واسه خودم درست گفتین این نور نواقع شما رو به بقیه پیشنهاد میدماگه ناراضی هستین یا اذیت میشین تگ تون نکنم این طور مواقع
parimamanhana عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4874 اسی جان اگه متاهلی و در حال اقدام انشالله باردار میشی و نوزادتون دختره اگه در حال معاملههستی بیشترین سود رو داری اگه مجردی یه بخت خیلی خوب نسیبتون میشه
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 17611 عزیزم ببخشید من همش مزاحم تون میشم و تگ تون میکنم ولی چون واسه خودم درست گفتین این نور نواقع شما رو ... خواهش میکنم گلم ایرادی نداره 🌹
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 17611 اسی جان اگه متاهلی و در حال اقدام انشالله باردار میشی و نوزادتون دختره اگه در حال معاملههستی بیشتری ... بله درست گفتین ولی برای ایشون به نظر من به اعمال خیری که انجام دادند ربط داره
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 اگر مذهبی هستید اثر همونه بله ولی اثر چیه؟ دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹
زوزنی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 264 خوابت خیلی خوبه .یا کار خیر انجام دادی یا یه حرف خیر زدی واقعا😍 دعا کنید شهید شم:)..... البته اولش آدم شم:( اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️🩹 فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️🩹