2777
2789

فکر کنید بهتون این چند جمله رو میدن و میگن باهاش یه داستان بگید،اگه بخواید توی یک یا چند جمله ادامه ش بدین چی مینویسین؟!

از سه روز پیش همه جا اعلام شد که بلندترین شب سال قرار است بدون روشنایی سپری شود.حالا همه ی شهر می دانستند..

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

همه می‌دانستند که امشب شب موعود است

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردم شهر شمع روشن کرده بودند و برف نیز تمام شهر را سپید پوش کرده بود ...☃️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

که قرار است خانوادگی شب را با ماه و ستاره به ضیافت یلدا بروند.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

و نگران بودند از تاریکی که قرار است کل شهر را فرابگیرد...

همه جا مردم مشغول حرف زدن از شب های بی روشنایی که مجبور به تحمل کردن بودند بود...عده ای به دنبال راه حل و چاره بودند اما چاره ای پیدا نمی‌کردند ....

سر انجام مردم پس از بحث های مکرر تصمیم گرفتند به سراغ قوی ازین مرد شهر بروند و از او خواستار چاره شدند...

مرد که اسمش آریا بود تصمیم به حل این مشکل گرف... 

فردای آن روز به سراغ کوه بلندی که در شهر بود رفت...مسیر سخت را پشت سر گذاشت و با اژدهایی که در کوه ساکن بود به مبارزه پرداخت و اژدها را شکست داد..سپس گوی بلورین را از نوک کوهیی که اژدها در آن بود برداشت..و به همراه خود به شهر آورد...

تاریکی فرارسید و گوی بلورین با درخشش خود مردم شهر را تاریکی نجات داد و همه جا دوباره روشن شد...مردم هم به همراه آریا به جشن پرداختند...

(مختصر نوشتم..ریا نباشه قبلا هم نویسنده بودم)

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii