2777
2789
عنوان

بارداری با hcg

90 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخواستم راجب این آمپول بدونم من دوروزه زدم سه تا فولی ۲۱ و۲۰ داشتم دقیقا چن ساعت بعد از آمپول سینه هام ب شدت سنگین شده و درد گرفته گرمم میشه خلقم عوض شده میخواستم بدونم چقدر احتمال بارداری با یه بار مصرف این آمپول هست من اولین ماه ک استفاده میکنم

این آمپول باعث آزاد سازی تخمک ها میشه..اگر نزدیکی داشته باشی توی این یکی دو روز قطعا حامله میشی به خواست خدا

منم زدم سه چهار روز پیش..ولی فقط شکم درد شدید داشتم

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

سلام بهتره بیخیال باشی منم دو یا سه بار این آمپول و زدم با ۴ تا فولی بالای ۱۸ نشد ان شاءالله برای شما میشه. شب درمیون اقدام کن

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو دوره استفاده کردم بار اول نتیجه نگرفتم این بار باردارم

عزیزم بسلامتی میشه بیشتر راجبش بگی فولی هات چند بود مشکلت چی بود ک این آمپولو زدی  علائمت برا بارداری چی بود

عزیزم بسلامتی میشه بیشتر راجبش بگی فولی هات چند بود مشکلت چی بود ک این آمپولو زدی  علائمت برا ب ...

ممنون گلم ایشالا واسه شمام نتیجه بده والا من بار اول شش فولی غالب داشتم نگرفت ولی این بار دوتا داشتم 15و18 فقط 4 بار اقدام داشتیم از پنج روز قبل موعدم تا الان که 13 روز میشه درد نوک سینه و ترشح سفید وابکی دارم البته دوسه روزی میشه که سینه هام سنگین شدن ویه کوچولو گهگاهی درد زیر شکم دارم همین آزمایش بتا دادم دیروز فردا میرم دکتر

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
عزیزم بسلامتی میشه بیشتر راجبش بگی فولی هات چند بود مشکلت چی بود ک این آمپولو زدی  علائمت برا ب ...

مشکلمم این بود که بدون دارو فولیکولم غالب نمیشد تنبلی خفیف دارم

مشکلمم این بود که بدون دارو فولیکولم غالب نمیشد تنبلی خفیف دارم

منم تنبلی دارم برا همین دکتر بهم آمپول اینا داد نمیدونم خیلی استرس دارم امیدوارم همین ماه بگیره 

منم تنبلی دارم برا همین دکتر بهم آمپول اینا داد نمیدونم خیلی استرس دارم امیدوارم همین ماه بگیره  ...

ایشلا میگیره عزیزم منم اصلٲ انتظار نداشتم باردار باشم میگفتم عین ماه های قبل میشه ولی درکمال ناباوری گرفت