2777
2789

بچه ها این اقا پسره رو روی هم ۵و۶ بار دیدیم

نه اینکه هیزی کنه یا تابلو کنه اما حس میکردم از اجیم خوشش اومده

حالا اجیم بدش اومده

شاید اتفاقات اصلا اینو نگه اما حسم اینطور میگه

شاید ۵۰و۵۰

مثلا بار اولی که اجیم و دید عکس العملی نداشت چون خود دکتر اومد بالاسر اجیم و اون مجبور شد بره کنار

اما سری بعد که بعد از نزدیک یه ماه رفتیم درمانگاه موقع معرفی اجیم و شناخت و با خنده گفت تو همونی که هستی که......

یا وقتی که برای اجیم کنگره برگزار کردن بقیه رزیدنتا اصلا کاری نداشتن و جلو نیومدن و رفتن پی کارشون اما این یارو کنار ما و د‌کتر وایساده بود و حرف میزد و اینا

خیلیم انگار باهامون راحته و با بابام برخورد خوب و مهربونانه ای داره

خیلی مثلا میخواد کارمون و راه بندازه دیروزم با اجیم شوخی کرد

اجیم ترسوهه بهش گفت به بخیه هام دست نزنید به شوخی دستشو برد سمت بخیه هاش که الکی بخواد دست بهش بزنه و خندید

کلا میگم که یه طوریه

حالا که نه چیزی نشده نه خبری شده نه اصلا مطمئن شدیم که واقعا خبریه یا نه اجیم از پسره خوشش نیومده میگه بیریخته😐

پسره که میخنده این بهش نمیخنده میخواد به بابام بگه

بزنم لهش کنم؟؟؟؟اخه این دکتر چرا باید از تو خوشش بیاد

اجیم شغلش منشیه دانشجوام نیست ۲۱ سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر دکتری اطرافم بوده همینجوری بگو بخند داشتند و آدم های فوق العاده راحت و اجتماعی هستند  ب ...

خب حرصم از همینجاست که بیخودی میخواد بره به بابام بگه که شر درست کنه