2777
2789
عنوان

نافرزندی

228 بازدید | 21 پست

دیگه خسته شدم گفتم کمی باشما درددل کنم... پسر شوهرم نوجوانی هررررچی درست میکنم بهانه میاره و ادا در میاره یعنی هر غذایی که بگین براش درست میکنم ولی بازم بهونه میاره که دوست ندارم و بجاش یکسره چیزی.. پفک و.... یعنی هر خوردنی ونوشیدنی تو سوپرمارکت هست ازهمه نوعش خورده... صبح بیدار میشه میره چیزی میخره ظهر هم شب هم یا لواشک و کرانچی وامثال اینها...ازبس بهش پول توجیبی میدن حالایامادرش یا شوهرم یکسره درحال خوراکی خریدنه وغذا نمیخوره من خیلی از اینکارش اذیت میشم اگه به شوهرم هم بگم ناراحت میشه بنظرشماچکارکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا خیلی سر غذاخوردن اذیت میکنه... 

تو که غذا بهش میدی دیگه با خودشه اگه میخواد میخوره اگه نه که باباش بابد نگران باشه به اون بگو من همه ی تلاشمو میکنم نمیخوره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بخدا خیلی سر غذاخوردن اذیت میکنه...  

ازش بپرسین چی دوست داره درست کنین یاچه جور غذاهایی دوست داره براش درست کنین احتمالا اینقدرچیبس واین چیزامیخوره سیره غذانمیخواد وقتی شمابه شوخ تون میگین واون ناراحت میشه این کاررود خالت فرض میکنه

تو که غذا بهش میدی دیگه با خودشه اگه میخواد میخوره اگه نه که باباش بابد نگران باشه به اون بگو من همه ...

خوب بعدبه مادرش میره میگه که من غذا نمیخورم و مادرش فکرمیکنه که ازعمدبچشوگشنگی دادم

به همیرتون گفتین. البته کلا سن لج بازی هست

شوهرم مدام میگه اون بچه یه.. خیلی لوس بارش آورده مثلا تو خونه توپ بازی میکنه جرات ندارم بهش بگم توخونه جای توپ بازی نیست باباش ناراحت میشه

به نظرم اگه صلاح می دونی روز تعطیل که پدرشم هست. حرفشو بنداز، مثلا سر ناهار بگو، پسرم ، چرا  طول هفته، غذای پختنی نمی خوری؟ جلوی همسرتون. کاشکی بگی از چی بیشتر خوشت میاد. 

روزهایی که پدرش هست می خوره؟ یعنی همسرتون می دونه؟ 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1