2777
2789
عنوان

دوباره دیدمش🤦‍♀️

364 بازدید | 27 پست

دوستان من قبلا با یه شخصی در ارتباط بودم حدود چندماه. رابطمون خیلی عمیق و قشنگ بود. همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه اون برای یه هفته غیبش زد. رفت و خبری نبود ازش اخرین بازدیدش واسه چند هفته پیش بود و دوستاشم هرچقد پیام میدادم جواب نمیدادن. بعد از یه هفته پیداش شد و گفت که با خانواده بحث کرده و نتونسته بهم بگه. منم عصبی بودم نبخشیدم. گذشت و ماه بعدش برگشت من میخواستم برگردیم ولی نخواست. خیلیم بد برخورد کرد اطرافیانش میگفتن خیلی دلتنگه برام ولی عملا منو شکوند:) 

هرشب خوابشو میبینم با خودم عهد بستم فراموشش کنم ولی امروز تو فروشگاه دیدمش... دستم نمی رسید به یه وسیله دیدم یکی برداشت و داد بهم.. خودش بود.. همه زخمام تازه شد بچه ها همه حرفای دردناکش.. نگاهش سرد بود خیلی سرد چیزی نگفت سریع رفت

💤

تازگیا همه عشق قدیمی شون رو میبینن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وله کن داییییی

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه لطفا برای عاقبت به خیریش دعا کنین؟ ... دعا کنین سر عقل بیاد راه خدا رو در پیش بگیره 💔 اصلا مهم نیست برگرده یا نه. ولی دعا کنین از راه خدا جدا نشه... ذاتش پاکه اومد دانشگاه اینجوری شد🥲

🤍🌱️ 

تلخه واقعا.

اما تو صدرصد اونو بیشتر از ما میشناسی 

کاش میبخشیدی اونو که کار به اینجاها نمیرسید

مگه ازش چیزی دیدی یا شک داشتی که کات کردی؟

عشق اگه عشق باشه بخدا انقدر زود فراموش نمیشه و انقدر زود هم از بین نمیره دختر تو که هرشب تو فکرشی چرا ولش کردی

عشق عاشقی .بوس بغل ،تولد،کادو که نیست بالا پایین داره یک روز دختر حالش بده یک روز پسر حالش بده یک روز دختر قهر میکنه و برعکس ظرفیتتو ببر بالا عزیزم

چه تلخ  چشم ها هیچ وقت دروغ نمیگن  وقتی نگاهش سرد بوده یعنی نمی‌خواد

اصلا کاری به این موضوع یا هیچی ندارم، فقط یاد یه چیزی افتادم و از دلم اومد که بگمش..

چند سال پیش وقتی که خییلی عاجز و درمونده و شکسته بودم، داشتم با یه عزیزی، واقعا فرد عزیزی صحبت میکردم..گفتم تو چشماش اینطوری بود..

یک چیزی بهم گفت که هرگز فراموشش نکردم، و هروقت کسی حرف شما رو میزنه یادم میاد..

گفت "حتی چشما هم دروغ میگن، کافیه بخوای...:))"

من هیچوقت دلم نمیخواد ببینمش 

توی یک شهر زندگی میکنیم و من اینجا ازدواج کردم 

ولی هیچوقت ارزو نمیکنم که حتی برای لحظه ایی ببینمش 

خاک تو سر نامردش کنن والا 

عشقی که به سرانجام خوشی نرسه 

اسمش مرضه عشق نیس 

خودتون رو ازاین مریضها درمان کنید