دوستان من قبلا با یه شخصی در ارتباط بودم حدود چندماه. رابطمون خیلی عمیق و قشنگ بود. همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه اون برای یه هفته غیبش زد. رفت و خبری نبود ازش اخرین بازدیدش واسه چند هفته پیش بود و دوستاشم هرچقد پیام میدادم جواب نمیدادن. بعد از یه هفته پیداش شد و گفت که با خانواده بحث کرده و نتونسته بهم بگه. منم عصبی بودم نبخشیدم. گذشت و ماه بعدش برگشت من میخواستم برگردیم ولی نخواست. خیلیم بد برخورد کرد اطرافیانش میگفتن خیلی دلتنگه برام ولی عملا منو شکوند:)
هرشب خوابشو میبینم با خودم عهد بستم فراموشش کنم ولی امروز تو فروشگاه دیدمش... دستم نمی رسید به یه وسیله دیدم یکی برداشت و داد بهم.. خودش بود.. همه زخمام تازه شد بچه ها همه حرفای دردناکش.. نگاهش سرد بود خیلی سرد چیزی نگفت سریع رفت
تازگیا همه عشق قدیمی شون رو میبینن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وله کن داییییی
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میشه لطفا برای عاقبت به خیریش دعا کنین؟ ... دعا کنین سر عقل بیاد راه خدا رو در پیش بگیره 💔 اصلا مهم نیست برگرده یا نه. ولی دعا کنین از راه خدا جدا نشه... ذاتش پاکه اومد دانشگاه اینجوری شد🥲