2777
2789
عنوان

دلتنگی

205 بازدید | 20 پست

الان بہ شوهرم پیام دادم گفتم دوست دارم ونمیخام طلاق بگیریم بیا بہ ھمدیگہ یہ فرصت دوبارہ بدیم ھنوز جواب ندادہ باتمام کاراش باوجوداینکہ اون رفتہ درخواست طلاق دادہ بازم گفتم بزار تلاشم بکنم بعدا نگم کاش بھش میگفتم درحالی کہ تقصیری ندارم ھمش خودم مقصر میدونم من دوسش داشتم آخہ چرا باید اینطوری میشد سریہ چیز مسخرہ ھمش دنبال بھونہ بود خواهش میکنم یہ راہ حلی بہ من بدین دلم گرفتہ نمیدونم چکارکنم من دوسش دارم ولی اون نہ این یہ ماہ اخیر رفتارش خیلی بامن سرد بود دریغ ازیہ ذرہ محبت تاجایی کہ بزور جواب سلامم میداد گاھی جواب میداد گاھی نہ دعوامون شدہ بود ھمش میگفت بریم زنجان پیش خانوادہ ھامون ما تبریز زندگی میکردیم برای اینکہ تکلیفمون مشخص کنن نیومدم آخرش دوسہ روزی باھام رفتارش تقریبا خوب بود اونم واس اینکہ قولم بزنہ گفت ھوا خوبہ بریم دوسہ روز بمونیم زنجان بیاییم گفتم باش خیلی دلشورہ داشتم اومدیم یہ شب خونہ پدرشوھرم اینا موندیم فرداش اومدیم خونہ مامانم اونجا بحث شروع کرد تا اینکہ بحث بالا گرفت بلند شد برہ موقع رفتن گفت دادگاہ ھمدیگرو میبینیم چون منو قول زدہ بہ بھونہ ی مھمونی اومدہ بود منو ول کنہ منم بھش پیام ندادم 9روز اینا بود رفتہ بود پیام داد وقت دادگاہ گفت  بنظرتون چکار کنم ھعی باخودم میگم نکنہ من باعث شدم یا اصن کلن دنبالہ بھونہ بودہ نمیدونم 

مشخصه دنبال بهونه بوده     نکنه کسی زیرسر داره؟

نمیدونم من سرکتاب بازکردم گفت اون میخاد بگردہ خوش باش کسیو نمیخاد ک پاگیرش بشہ خدالعنتش کنہ یہ چیز کوچیک بھونہ کرد تا اینجا این شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من سرکتاب بازکردم گفت اون میخاد بگردہ خوش باش کسیو نمیخاد ک پاگیرش بشہ خدالعنتش کنہ یہ چیز ک ...

دعانویسا همه دروغ گویند ان شالله که برگرده

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
من تاحالا ھرچی سرکتاب باز کردم درست  ازآب دراومدہ مرسی عزیزولی فک نکنم برگردہ

بچه نداری؟

اگه نداری تمومش کن کسی که بخادبره اخرش می ره 

نہ ندارم آرہ درستہ دل بی صاحابم نمیزاره 

دل لعنتی که هر بیشتر کم محلی می کنه بیشتربراش عزیز می شه 

منم درگیر آدمی شدم که تظاهر می کرد ازمن خوشش می یاد شماره ام گرفت اما تا سمتش رفتم طوری رفتار کردانگار مزاحمش هستم دلم شکست  

بهم گفت به من تا کار واجب نداشتی پیام نده 

دلم هنوز می گه بهم زنگ می زنه خودش 

احساس می کنم دلتنگم شده ولی روش نمی شه زنگ بزنه 

دل لعنتی که هر بیشتر کم محلی می کنه بیشتربراش عزیز می شه  منم درگیر آدمی شدم که تظاهر می کرد ا ...

دلتنگی خیلی بدہ دوست داشتن یک طرفہ کہ خیلی بدترہ من دلم واسہ صداش ھم تنگ شدہ

دلتنگی خیلی بدہ دوست داشتن یک طرفہ کہ خیلی بدترہ من دلم واسہ صداش ھم تنگ شدہ

عزیزم  

شایدم درست بشه بزاریکم توحال خودش باشه شاید دلش برات تنگ بشه