2777
2789
عنوان

خدا

67 بازدید | 10 پست

سلام 

من ۲۰ سالمه تا الان هر چی از خدا خواستم بهم نداده چه کوچک چه بزرگ هیچ دل خوشی ندارم هر بار بهش تکه میکنم بهم پشت میکنه 

شاید باورتون نشه ولی خیلی نذر و نیاز میکنم ولی هیچی 

با خودم شک کردم اصلا خدایی هست 

دیونه شدم اگه منو آفریده چرا اینقدر اذیتم میکنه چرا کمکم نمیکنه به خواستم برسم چرا 

گناهم چیه 

یه چیزی ازش خواستم خیلی التماس کردم کمکم نکرد منم اعصابم خورد شد قرآنو پاره کردم 

چکار کنم خسته شدم دیگه روانی شدم مگه چقدر میتونه بی تفاوت باشه اگه بنده هاشو دوست داره چرا کمکشون نمیکنه 

۲۰ سالمه ولی دل مرده شدم قلبم نابود شده علائم سرطان دارم فقط بخاطر اینی همش غصه میخورم و خدا کمکم نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سه چهارساله با مرده متحرک هیچ فرقی ندارم تاپیکم در موردش زدم 

و فکر می کنم مال من علتش ناشکری و طلسم و چشم زخمو دنبال کارای خطرناک مثل احضار رفتم باشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
 من که میخوام خودم بکشم

جای شما نیستم ک بگم ابن کار بکنین یا نکنین ولی بنظرم خودکشی میشه مثل شرایط الان من، ولی بدتر 

حداقل اینجا ی جسمی زندس شاید بشه امیدی داش روح زنده بشه ولی با خودکشی هم جسم می میره هم روح 

چون مرگو من تجربه کردم ب خاطر همین الان مردن روحم تحمل می کنم میگم شاید اینو تحمل کنم بعدا اون جا روحم زنده باشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
مگه شما چطورین

ی مرده متحرک 

راستش مثالی بهتر از این ندارم بگم 

ي جسمي تصور کن که روح زنده توش نیس، و صاحب جسم تا رمانی ک این جسم زندس باید جورشو بکشه و کشون کشون دنبال خودش بکشونتش و دنیای اطرافشم ذهنی تیره و تار 

یعنی از ته خط گذشتنم گذشته افتاده توی چاه عمیق 

اینجاس که فقط دیگه از خودکشی هم می گذره فقط دلش می خواد از چاه بیاد بیرون رو روحش زنده باشه 

ی مرده متحرک  راستش مثالی بهتر از این ندارم بگم  ي جسمي تصور کن که روح زنده توش نیس، و ص ...

منم همینطور چند بار خودکشی کردم ولی نمردم همش غصه میخورم  گریه میکنم   به هر چی دل خوش میکنم اون خدا  میرینه تو حالم    ازش بدم امده هیچی ندارم همونی هم داشتم نذر میکردم ولی اون به فکر من نبود