2777
2789

اگه تاپیک های قبلیمو ببنید راجب اینکه مادرم رفت تو یه شرکت و شناسنامه و سفته داد و اون صاحابکارش کلی پشت سر مادرم حرف بد زد و پول رو ریخت حساب شرکت نه مادرم کامل توضیح دادم الان که مادرم رفته سفته و شناسنامش رو بگیره و پولش رو بگیره زنه گفته همکارم نیست شماره کارت بده تا شب برات میزنیم حالا ده تومن براش زده گفته چون میخوای پیش ما کار نکنی یک و سیصد ما برمیداریم در صورتی که همچین حقی نداشته و مادر ساده ی من قرار داده نخونده امضا کرده و عوضیا اینو تو قرار داد نوشته بودن اگه اون صاحابکار عوضیش پول رو حساب مادرم میریخت الان مادر من با وجود ارتوروز این همه راه پا نمیشد راه بره تا اونجا و با وجود تیروئید کلی حرص بخوره اولشم بهش گفتم به این شرکت ها اطمیمان نکن خودت اگهی بذار گفت نه معتبره فلانه تهشم شد این😤😤😤😤😤

الانم گفته یکماه دیگه بیا شناسنامه و سفتتو بگیر

تروخدا نه جایی سفته بدید نه شناسنامه و به جایی. اعتماد نکنید

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستاری سالمند ایشالله به حق فاطمه ی زهرا خرج دعوا دکترش کنه

آخه اگه از طرف شرکت نره هم مردم اطمینان نمیکنن. ما برای مادر شوهرم قرارداد ۶ ماهه با شرکت می‌بندیم که سهمشو ی جا میخواد بعد حقوق پرستارو ماه به ماه به خودش میدیم 

آخه اگه از طرف شرکت نره هم مردم اطمینان نمیکنن. ما برای مادر شوهرم قرارداد ۶ ماهه با شرکت می‌بندیم ک ...

چرا اعتماد نکن الان کلی ادم تو دیوار واسه پرستار اگهی گذاشته

از طریق شرکت بره که همچین صاحابکار کثافتی گیرش بیاد یا اون شرکت مادر من رو بدوئونه 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم