2777
2789
عنوان

شامپووووووو

45 بازدید | 7 پست
سلام. موهای من خیلی زود چرب میشه. شما چه شامپویی میزنید که ازش راضی باشید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شامپو مخصوص موهای چرب بگیر هد اند شولدرز شامپوهای درمانی خوبی داره ک ضد شوره هم هستند
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
صبا جون هر چی شامپو قوی تر باشه و پست سر رو بیشتر خشک کنه زودتر و بیشتر چرب میشه سر.... من شامپو ایرانی میزدم قبلا زمینه سرم زود چرب میشد پایین موهام خشک و شکننده... الا چن ساله شا+پو داو استفاده میکنم... ضد ریزشش یا معمولیشو راضیم
بسم الله الرحمن الرحیم "والله ینقذ العظیم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هداند شولدر گرفتم اما باعث خارش سرم شد خوشم نیومد ازش. داو هم خیلی راضی نبودم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من شامپو الویه ورا فیروز بچه میزنم البته بازم مجبورم یه روز در میون موهامو بشورم چون جلو موهام خیلی چرب،جدیداً برای موهام رفتم دکتر پوست و مو، بهم شامپو جوجو برای موهای چرب داد از اونم راضیم
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
دو تاشو میزنم یه بار جوجو،یه بار فیروز داو،هدشولدرز، الپسین، کلیر، سان سیلک،پرژک اصلا ازشون خیری ندیدم،، البته شامپو جوجو گرونه دیگه نمیخرم،،ازین همه شامپو رسیدم به یه شامپو ارزون و باکیفیت که فیروز باشه،،البته الویه ورا شو تموم کردیم بابونشو میزنم واقعا راضیم
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢