2777
2789
عنوان

ساعت کلاس دوم

713 بازدید | 8 پست

بچه ها شما چجوری یاد دادین ساعت و به بچه ها اینه یک ربع بعد از چهار رو نشون بده یا یک ربع مانده به ۱۰

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
هر کاری میکنم یاد نمیگیره دختر من خیلی مبحث سختیه واسه دوم

عزیزم همدردیم معلمشم الآنم خیلی تند تند داره درس میده نمی‌ذاره اصلا تمرین کنیم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول بهش یاد دادم ۱۵ دقیقه میشه یک ربع. بعد اگر عقربه بزرگه رو سه بود میشه  یک ربع گذشته. اگر رو ...

ممنون عزیزم میگم الان یک ربع بعد چجوری بگم

ممنون عزیزم میگم الان یک ربع بعد چجوری بگم

قربونت عزیزم.  بهش بگو عقربه بزرگه رو ۳ بود میشه گذشته یا ربع. مثلا ساعت ۲ و ربع یا یک ربع گذشته از ۲. تمرین و تکرار  زیادی میخواد. سخته برای این سن. ما خودمون فکر کنم سوم ساعت رو خوندیم

قربونت عزیزم.  بهش بگو عقربه بزرگه رو ۳ بود میشه گذشته یا ربع. مثلا ساعت ۲ و ربع یا یک ربع گذشت ...

معلمش همین دیروز درس داده فردا میخواد امتحان بگیره😔

معلمش همین دیروز درس داده فردا میخواد امتحان بگیره😔

معلم ما هم همین کارو کرد.از ۳۰ نفر ۲۷ نفر بلد نبودن. مهم نیست‌. یاد می‌گیرند.با ساعت آموزشی کار کنه خوب یاد میگیره.نگران نباش

معلم ما هم همین کارو کرد.از ۳۰ نفر ۲۷ نفر بلد نبودن. مهم نیست‌. یاد می‌گیرند.با ساعت آموزشی کار کنه ...

مرسی عزیزم