2777
2789
عنوان

دمدمی مزاج

139 بازدید | 15 پست

من از حالات روحیم خیلی ناراحتم

خوشی و شادی و ناخوشی و دل گرفتگیم یکیه

حالا بگذریم از اینکه خردادی هستم و همه میگن واس ماه تولدته،میخوام ببینم کسی مث من هست؟

خیلی زود خلقم عوض میشه و ناخواسته باعث دلخوری و دل آزردگی میشم یا یهویی به طرف مقابلی که باهام هم کلامه یه انرژی خوبی میدم ک چشاش میخنده

کلا اذیتم بچه ها،نمیتونم کنترل کنم این حالتمو😞💔

♥️ALLAH♥️

سلام عزیزم

من عاشق خردادیام، دوست صمیمیم خردادیه.

اره دقیقا بخاطر ماه تولدته، چون این ماه دوشخصیت داره، درسته گاهی عصبی میشن اما واقعا دوستداشتنی و‌مهربونن.

تازه من دوستم باهام قهرکرده دلم براش تنگ شده خیلی🥲

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام خردادیا ک میشناسم تقریبا همینطورن.

اما خب بستکی ب شرایط و حالات روحی خودتم داره، سعی کن خلق و خوی  خودت رو ب سمتی ببری ک دوسداری

اگر دوسداری امروم و صبور باشی، تمرین کن تا کم کم خلقت عوض بشه.

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
سلام عزیزم من عاشق خردادیام، دوست صمیمیم خردادیه. اره دقیقا بخاطر ماه تولدته، چون این ماه دوشخصیت ...

عزیزممم سلام😍

چقدر خوشحالم ک یکی از خردادی ها خوشش اومده،تا بوده انتقاد شنیدم

انشاالله با دوستتون آشتی کنید

اما عزیزم این حالات روحی متنوع افسرده کنندس

♥️ALLAH♥️
تمام خردادیا ک میشناسم تقریبا همینطورن. اما خب بستکی ب شرایط و حالات روحی خودتم داره، سعی کن خلق و ...

نمیتونم 😞

امروز با شور و شوق بیدار شدم،دوش و آرایش واس قرار کاری

۲ساعتم صحبت کردم اما یهو مودم عوض شد،داشتم خفه میشدم در حدی ک میخواستم قرار کاری بگم کنسله

♥️ALLAH♥️
عزیزممم سلام😍 چقدر خوشحالم ک یکی از خردادی ها خوشش اومده،تا بوده انتقاد شنیدم انشاالله با دوستتون ...

من بهمنی ام، اکثرا بهمن و خرداد باهم مچ میشن.

ببین اگر تو توی شرایط روحی بدی باشی صدرصد بیشتر عصبی و دمدمی میشی و ارامش نداری.

اما در کل بخشی از شخصیتته.

همونجور ک شخصیت ماه من سرد و بی روحه.

این بخاطر اینه که عنصر وجودیه ما باده،

همونطور ک کسایی ک عنصرشون خاکه، اروم و مسلط به شرایط و روحیاتشونن.

ناراحت نباش نقات قوتت رو تقویت کن.

من بهمنی ام، اکثرا بهمن و خرداد باهم مچ میشن. ببین اگر تو توی شرایط روحی بدی باشی صدرصد بیشتر عصبی ...

عزیزمممم چقدر اطلاعاتتون کامله♥️

آره عصبی شدنم آنی هست بعدشم بد پشیمون میشم چون کارایی میکنم حرفایی میزنم ک خودم خجالت زده میشم

والا نقاط قوت زیاد دارم اگه این مود بده یهویی،ولم کنه

♥️ALLAH♥️