2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تخت کمد گهواره روتختی روروئک چنددست لباس بیرون چنددست لباس خونگی سایز ۱ بگیرین وان شامپو بدن وسر پودر بچه چندمدل اسباب بازی زمین بازی قنداق سوئیسی شیشه شیر کوچولو بگیرین برا بیمارستان پستونک و شیشه شیر بزرگ بعدا اگه خورد مبتونین بگیرین لحاف تشک مسافرتی درس کنین نه از این بیرونیا ک پشم شیشن

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

ست تشک و لحاف مسافرتی

ست تشک و پتو دم دستی

شیشه شیر ۶۰ میل و ۱۲۰ و ۲۴۰ میل 

پستونک ارتودنسی 

ظرف غذا چند مدل استیل و پلاستیکی و سیلیکونی با قاشق حرارتی 

فلاسک آب جوش و قمقمه آب سرد 

وان حمام و ست حوله و تن پوش 

اسباب بازی 

لباس ۲۰ تیکه بیمارستانی و سایز ۰ و ۱ و ۲ و ۳

کاپشن سرههمی و لباس مهمانی در حد ۲ الی ۳ دست

پتو دورپیچ و قنداق فرنگی و قنداق سوئیسی 

ست کالسکه و کریر و ساک لوازم و صندلی غذا و صندلی ماشین

گهواره برقی یا تخت کنار مادر

سرویس کمد و تخت 

شیردوش یا دستی یا برقی 

تشک بازی

ست تشک و لحاف مسافرتی ست تشک و پتو دم دستی شیشه شیر ۶۰ میل و ۱۲۰ و ۲۴۰ میل  پستونک ارتودنسی& ...

ست ۲۰ تیکه واقعا به درد نمیخوره 

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

ست بهداشتی ناخن گیر و شانه و برس و ...

استخر بادی و توپ استخر ازین کوچیکا که تو خونه و حمام میشه استفاده کرد

آباژور و لوستر و چراغ خواب رومیزی با دکوری های چوبی اسم و قطار و رنگین کمان و برج هوش و گاه شمار و قاب عکس

آلبوم خاطرات کودکی 

خشک کن و زیر انداز تعویض و تب سنج دیجیتالی

ست شوینده شامپو ک لوسیون و کرم و....

مینی واش و پشه بند 

دستمال خشک کن و زیر انداز تعویض به مقدار زیاد کیف بزرگ و کیف کوچیک (در حدی که مای بی بی یه دست لباس دستمال مرطوب زیر انداز تعویض و اینجور چزا توش جا بشه) سرویس خواب پتو دور پیچ پتو گلبافت قنداق فرنگی شیشه پستونک کاپشن سرهمی اگه فصل سرد بدنیا میاد ،لباس زیر دکمه استین بلند با شلوار سایز صفر و یک و دو چند دست ،سرهمی نخی چند تا ناخن گیر ،برس،روغن ماساژ ،شامپو بچه،مایع لباس شویی مخصوص بچه ،کهنه شور،حوله بدن دوتا، حوله صورت یکی ،پیش بند کلاه نخی سایز های مختلف،کلاه کاموایی ،جوراب ،تخت کنار مادز،من الان پسرم نزدیک سه ماهشه اینارو زیاد استفاده کردم شیر دوش و کالسکه سبد لباس ،سبد لوسیون ،وان

پول الکی بالای چیزای به درد نخور ندین چیزای واجب بگیرین پولش را طلا کنین کادو بدین

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
2790
2778
2791
2779
2792