2777
2789

سفید طوسی بهتره دیگ از رنگ صورتی خوشم نمیاد مگ اینکه خیلی خوشرنگ باشههه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روروئک نگیرین چون میگن اسیب میزنه به مهره  بچه

عهههه اولین باره شنیدم

منکه همسرم میگه کالسکه نگیریم(اخه زیادم اهل بیرون رفتن نیستیم)

از هرکی سوال گرفتیم میگه خرج اضافس

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
عهههه اولین باره شنیدم منکه همسرم میگه کالسکه نگیریم(اخه زیادم اهل بیرون رفتن نیستیم) از هرکی سوال ...

عزیزم میشه پیج لبای نوزاد منوفالو کنی.kalon.kidz

اصفهان زیباااا🌱

بچها کریر لازمه؟

من کریر تا یکسال استفاده کردم بعنوان صندلی ماشین.بعدش صندلی ماشینش رو گذاشتم.بچه رو تا ۶ماهگی کجا میخای بزاری ببری دکتر واکسن مهمانی و...سخته نوزادبغل کردن و خطرناکم هست

اصفهان زیباااا🌱

بچه آبجیم 

عزیزم سفید وکرمم خیلی قشنگه.من سیسمونی پسرم رو سفید کرم گرفتم.

من همه چی خریدم ولی مینی واش نخریدم چون لباسشویی خودش داره شیت شو لباس کودک.عزیرم میش پیج لباس نوزاد منوفالو کنی kalon.kidz  آخرش z

اصفهان زیباااا🌱

عهههه اولین باره شنیدم منکه همسرم میگه کالسکه نگیریم(اخه زیادم اهل بیرون رفتن نیستیم) از هرکی سوال ...

نمیدونم خیلیا میگن خوب نیست برای بچه . کالسکه  هم اگه زیاد اهل بیرون رفتن باشی   لازم میشه   ابجیم گرفتن چون زیاد بیرون میرفتیم باهم اما بچش به راه که افتاد بحرف نمیکرد بشینه توش میگفت میخوام خودم راه ببرم

من کریر تا یکسال استفاده کردم بعنوان صندلی ماشین.بعدش صندلی ماشینش رو گذاشتم.بچه رو تا ۶ماهگی کجا می ...

درسته ولی با کریر هم سخته😢

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
نمیدونم خیلیا میگن خوب نیست برای بچه . کالسکه  هم اگه زیاد اهل بیرون رفتن باشی   لاز ...

اهوم..نه زیاد اهل بیرون رفتن نیستم حالا دیدم لازم شد بعدن میگیرم

درسته ولی با کریر هم سخته😢

میخای ی ساک حمل کودک بخر.اگرم راحتی قنداق فرنگی و پتو بپچ ببر ولی توماشبن میخای کجابزاریش.نکنه تو بغلت و جلوهم بشینی😁اگر ماشین دارید کریر بخر ۱۰۰درصد

اصفهان زیباااا🌱

میخای ی ساک حمل کودک بخر.اگرم راحتی قنداق فرنگی و پتو بپچ ببر ولی توماشبن میخای کجابزاریش.نکنه تو بغ ...

اره کریر میخرم ولی کالسکه فکرنکنم..

قنداق فرنگی و اینام حتما میخرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز