2777
2789

چی هست؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که چشم سومش بازه نینی سایت نیس خیالت تخت هرکی میگه هست دروغه ،من ۵ سال مطالعه کردم ولی به این راحتی ها نیست خیلی انگشت شمار هستن

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
کسی که چشم سومش بازه نینی سایت نیس خیالت تخت هرکی میگه هست دروغه ،من ۵ سال مطالعه کردم ولی به این را ...

درسته

اگر مدیوم باشن چی

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

واسطه هم کم پیش میاد اما هست ببین اینجور افراد زیاد در معرض دید نیستن 

من خودم یه مدت هست فهمیدم از ۱۰ سالگی مدیوم بودم حالا رفتم دنبال چشم یوم و یه مقدار هم پیشرفت داشتم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

من خودم یه مدت هست فهمیدم از ۱۰ سالگی مدیوم بودم حالا رفتم دنبال چشم یوم و یه مقدار هم پیشرفت داشتم

مطمئنی؟ من داداشم فوت کرده خیلی دوس دارم باهاش صحبت کنم

مطمئنی؟ من داداشم فوت کرده خیلی دوس دارم باهاش صحبت کنم

ارتباط با ارواح خیلی سخته و حتی معمولا تو احضارم اجنه میان و خودشونو شکل مرده میکنن

من خودم از ده سالگی با اجنه دوست بودم و از دوازده سالگیت ونستم ببینمشون

ارتباط با ارواح خیلی سخته و حتی معمولا تو احضارم اجنه میان و خودشونو شکل مرده میکنن من خودم از ده س ...

خب شما اگه مدیوم هستید که تفاوت هارو باید خیلی راحت متوجه بشید چون اجنه حتی اگه تغییر هم بدن که خیلی کم پیش میاد بازم مشخصه برای افرادی که دید روشن دارن

خب شما اگه مدیوم هستید که تفاوت هارو باید خیلی راحت متوجه بشید چون اجنه حتی اگه تغییر هم بدن که خیلی ...

مشخصه تا حدودی برام ولی میگم به راحتی احضار نمیشن

شما اطلاعاتت خوبه  میشه یکم برام توضیح بدی چی هست  بهدهمون چاکراه ها ربط داره؟؟؟

همه چیز به هم مربوطه ولی بله ۷چاکرا وجود داره و باید ۷ چاکراه باز بشه که چشم سوم یا چشم خدا کار کنه هفتیم چاکراه همون چشم سوم هستش اکثر کسانی که سالهای سال با تلاش و انفرادی شدن تونستن چشم سوم رو باز کنن،بعضیا هم با قربانی و فروختن روح خودشون..

2790
2778
2791
2779
2792