2777
2789

اسی اونایی ک تو تاپیک ناامیدت کردن و گناهتو نابخشودنی دونستن شیطانن به حرفشون گوش نده خدا گفته از رحمتش ناامید نشیم میبخشه مطمئن باش به شوهرت چیزی نگو زندگیتو خراب نکن کفاره گناهتو بده

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اسی اونایی ک تو تاپیک ناامیدت کردن و گناهتو نابخشودنی دونستن شیطانن به حرفشون گوش نده خدا گفته از رح ...

خيلي دوست دارم بدونم اگ اينكار و با شوهر تو كرده بود ميگفتي حقته تاوان كارته يا ميگفتي نااميد نباش از رحمت خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی اونایی ک تو تاپیک ناامیدت کردن و گناهتو نابخشودنی دونستن شیطانن به حرفشون گوش نده خدا گفته از رح ...

قربون دل مهربونت برم مرسی

نه مشخص بود قصدشون چیه ممنون که اومدی و گفتی 

تازه داشتم جواب میدادم که دیدم قفل شد 😄بیخیال 

کفاره رو چطور باید داد

منو شوهرم خیلی کمک میکنیم همون شب که بودیم دکتر به یه خانواده که بچشون مریض بود 50کمکشون کرد 

یا شب بعد همینطور 

امیدوارم حال همه خوب باشه  خصوصا بقیه عزیزانی که گزارش زدن😄

قربون دل مهربونت برم مرسی نه مشخص بود قصدشون چیه ممنون که اومدی و گفتی  تازه داشتم جواب میداد ...

امیدوارم حال توهم خوب بشه

قران بخون نماز بخون سوره توبه رو هر وقت عذاب وجدان داشتی بخون

بزن نت کفاره گناه رو سرچ کن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خيلي دوست دارم بدونم اگ اينكار و با شوهر تو كرده بود ميگفتي حقته تاوان كارته يا ميگفتي نااميد نباش ا ...

شما یه مشت ادم روانی هستین که فقط بلدین سرکوفت بزنین 

ادم جایز خطاست

خاسته دل با ناخاسته کاری کردن یا دست درازی خیلی فرق داره

خوشبحال شما که همچین ادمی نیستی

خيلي دوست دارم بدونم اگ اينكار و با شوهر تو كرده بود ميگفتي حقته تاوان كارته يا ميگفتي نااميد نباش ا ...

شاه میبخشه شاقلی نمیبخشه

خیانتو اگه یکی از طرفین بفهمن دیگه دلشون باهم صاف نمیشه

اما وقتی شوهرش نفهمیده اسی هم پشیمونه چرا بره بگه؟ فکر کردی بعد از گفتنش چه بلایی سر زندگیش میاد؟

شما یه مشت ادم روانی هستین که فقط بلدین سرکوفت بزنین  ادم جایز خطاست خاسته دل با ناخاسته کاری ...

اره ادم رواني هستيم چون كارت و تاييد نميكنيم قضاوت و كارما و دنيا گرده مال ادم هايي ك اراده اي از خودشون ندارن من الان خودم انتخاب ميكنم برم رابطه با كسي داشته باشم يا ن اگ بهت تجاوز هم شده ميتونستي شكايت كني 

شاه میبخشه شاقلی نمیبخشه خیانتو اگه یکی از طرفین بفهمن دیگه دلشون باهم صاف نمیشه اما وقتی شوهرش نف ...

من ن شاهم ن شاهقلي ولي چرا ي زن بايد تن بده ب رابطه حتي ب زور ! ميتونست بره شكايت كنه ن سكوت ك معنيش رضايته 

اره ادم رواني هستيم چون كارت و تاييد نميكنيم قضاوت و كارما و دنيا گرده مال ادم هايي ك اراده اي از خو ...

من خودمم اتفاقی که افتاد رو تایید نمیکنم از خدا خاسته نبودم که برم و این اتفاق بیفته برام

کارما برای بی اراده ها نیست 

برای کسایی که از روی عمد کاری رو انجام میدن و با خاست و اراده خودشون 

توی توضیحات هم گفتم خاسته خودم نبود کاش قشنگتر میخوندی یا به ذهنت میسپردی

چجوری شکایت کنم اینطور که آبروم بیشتر میرفت 

من خودمم اتفاقی که افتاد رو تایید نمیکنم از خدا خاسته نبودم که برم و این اتفاق بیفته برام کارما برا ...

نيا قبحش و بريز اينجا اگ توكل ب خدا ميكردي و ميرغني جلو خدا خودش آبروت و حفظ ميكرد مشكل اينه ك شايد اگ اين تبخال بوجود نميومد ب اشتباه اين عمل پي نميبردي خدا خودش ببخشه و كمكت كنه

من ن شاهم ن شاهقلي ولي چرا ي زن بايد تن بده ب رابطه حتي ب زور ! ميتونست بره شكايت كنه ن سكوت ك معنيش ...

من رفتم دیدن دوست قدیمی نمیدونستم که داداش عنترش بهم حس داره 

اونم باهاش دست ب یکی کرده 

انقدی زبونم قفل شده بود ک نمیدونستم چی بگم فقط چشام و بستم تا نبینمش 

متاسفانه مغزم جواب نداد اون لحظه 

الان که فکر میکنم مدام خودمو نفرین میکنم

نيا قبحش و بريز اينجا اگ توكل ب خدا ميكردي و ميرغني جلو خدا خودش آبروت و حفظ ميكرد مشكل اينه ك شايد ...

گاهی میگم شاید خاست خدا این بود این مرض بیاد وجودم و متوجه اشتباهم بشم ـ

ولی خب هستن کسایی که خیلی راحت با هرکس بخان میرن میان میخابن اونا چرا نه 

شایدم از تجربه زیاد 

من رفتم دیدن دوست قدیمی نمیدونستم که داداش عنترش بهم حس داره   اونم باهاش دست ب یکی کرده& ...

من معذرت ميخوام قصدم ناراحت كردنت نبود خدا لعنتشون كنه واي كاش ي جوري جلوي اين كارش و ميگرفتي خدا خودش عيوب استار هست و آبروي بنده اش و نميبره كافيه بهش توكل كني و ي قدمي برداري تا بقيه رو دچار و الوده نكنه انشالله. مشكلت حل بشه