2777
2789
عنوان

خوش ب حال‌زنش 💔

553 بازدید | 42 پست

خوش ب حال زن دوست پسر سابقم .هم خوشتیپ بود هم مهندس در امدشم بالا خونه هم داشت ولی دختررو برده ی خونه اجاره ای پایین شهر چقدم خوش اخلاق و مهربون بود واقعا خوش ب حالش😔خیلی حسودیم میشه بهش💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخلاق مهمه که ،،،،، احتمالا یه جایی رد دادین ، که کات شدین

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
جای من بودی چیکار میکردی . من خودم اون موقع پسش زدم‌ ولی الان ازدواج کرده با زنش رفته آلمان زندکی می ...

هعی منم بعد این ی بار رل زدم اینم مهندس برق بود ولی این یکیو خودم پس زدم

ن بیشتر از اخلاقش خوشم میومد شوخی هاش همیشه میخندوندم😔

تو خونه ۲۴ ساعته اینجوری نیست تو فقط چند ساعت در روز و اونم بیرون دیدیش زندگی دائم نکردی باهاش نمیدونی چجوریه 

دختره مردم رو با این وضع خوبی که میگی برده خونه اجاره ای پایین شهر... اونوقت خوش به حالش... بعدم ای ...

حتی باهاش زندگی نمیکنه چون محل کارش بندره خانمش میره خونه باباش

اونایی ک میگین خونه پایین شهر.الان همون پایین شهرم کلی رهن و اجاره میخاد‌انگار ایتجا همه از بالا شهر ...

آخه میگه خونه داره بعد دختره رو برده پایین شهر تو خونه اجاره ای

حتما ایشون خوب شما نبوده واسه همینه که میگن دنبال خوب خودت باش خوب تو با خوب اون فرق داره

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام