2777
2789
عنوان

بلا تکلیفم

187 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من چندماھی میشہ باشوهرم اختلاف دارم آخرشم رفت درخواست طلاق داد میخاد جدا بشیم خیلی دوسش دارم ولی اون منو نمیخاد نمیدونم چکار کنم بلاتکلیفم دیروز گفتم یہ سرکتاب برام باز کردن گفت بھترہ طلاق بگیری میدونم شاید خیلیاتون بہ این جور چیزا اعتقاد نداشتہ باشین من دارم تاحالا ھرچی گفتہ راست بودہ میخام طلاق بگیرم میترسم بعدش یکی بدتر ازاینش سرراھم بیاد ولی خوب نمیتونم کہ زندگی ک اجباری نیست وقتی دوست داشتن نباشہ نمیشہ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
0
0%
2
2
100%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی مدت بگو فاصله بگیریم بعد تصمبمت هرچی بود عملی کن

رفتہ دادخواست طلاق دادہ من الان خونہ مادرمم ازاطرافیانش شنیدم پدرش گفتہ بریم ببینیم مشکلتون چیہ گفتہ اگہ برین دنبالش خودم میکشم انگار من چکار کردم واقعن براش متاسفم خیلی دلم شکست

خیلی از مردا هم اینجورین. شوهر منم هرچند وقت یبار همین کار رو میکنه. جدیدا بهم فشار نمیاد. ولی اکثر ...

ازدواج ماکلن ازاولش اشتباہ بود بعد ازدواج فهمیدم یکی دیگرو دوست داشتہ فقط بہ گفتہ ی پدرش اومد خونہ ما