2821
2789

چه بگوییم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمدونم تو بگو🤝😂

هی من دستشویی دارم حسش نیست برم 🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم دقيقا🤣

شت ، این بده :/

سلاممم بر عشقققممم♥️♥️ هرچي دوس داري ♥️ بستگي ب تو داره🙂

عی جاااان💋❤️

نمیدونم ک چیزی ب ذهنم نمیرسه!!

تو بگو حرف بزنیم 

خوبم خوب باش !!

دلم میخواد باهات حرف بزنم ولی بهونه هام تموم شدن میشه خودت پیام بدی؛؟R...چند روز دیگه مهم ترین روزه برام نباشی یعنی خیلی پستی...

عی جاااان💋❤️ نمیدونم ک چیزی ب ذهنم نمیرسه!! تو بگو حرف بزنیم  خوبم خوب باش !!

منم چيزي نمياد چيكار كردي درسو؟

خوب باشم؟نيستي كـ تو چشمات نگا كنم ببينم راس ميگي يا دروغ🤓

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
منم چيزي نمياد چيكار كردي درسو؟ خوب باشم؟نيستي كـ تو چشمات نگا كنم ببينم راس ميگي يا دروغ🤓

هی میخونم!!

تو چی درساتو میخونی؟؟

نگاه کن ببین😌😌

دلم میخواد باهات حرف بزنم ولی بهونه هام تموم شدن میشه خودت پیام بدی؛؟R...چند روز دیگه مهم ترین روزه برام نباشی یعنی خیلی پستی...

افرينن اره بابااااا ميخونمم دعوا نكن ميخونم نميتونم عكس بده🤣🤣

از دادن عکس معذوریم حتی شما دوست عزیز😔😂

2823
2791
2779
2792