2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاپاراسکوپی اصلا درد آنچنانی ندارن یا یه مسکن آروم میشه 

پدر و مادرم به فاصله یک سال عمل کردن مامانم فقط تهوع بیهوشی اذیتش میکرد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بعدش رژیم غذایی نداره؟ هرچیزی میشه خورد؟

هفته اول سعی کن سوپ و مایعات زیاد بخوری 

دکتر به مامانم گفت ۶ماه کلا روغن حذف کن بعدش بدن به نبود کیسه صفرا عادت می‌کنه و میتونی کم کم همه چی بخوری 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
منم میخوام عمل کنم ولی خیلی میترسم.بچه کوچیک هم دارم 

من خیلی دیر رفتم و دو سال با گیاه درمانی هی سنگها تخلیه میشد باز پر میشد،اگه از اول رفته بودم،تووی نصف روز مرخص میشدم،خودعمل لاکروسکپی خیلی راحته،،از فرداش هم دکتر گفت همه چی بخور،پرهیز هم نداد الان بعد یکسال هیچ مشکلی ندارم..

البته شنیدم آدم بخواد خیلی پرخوری کنه،کبد چرب به دنبالش میاد ولی دکترم چیزی در موردش نگفت

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
من خیلی دیر رفتم و دو سال با گیاه درمانی هی سنگها تخلیه میشد باز پر میشد،اگه از اول رفته بودم،تووی ن ...

چ خوب.من تازه دوسه ماهه فهمیدم سنگ دارم.سنگریزه اس ولی خیلی اذیت میشم چربی اصلا نمیخورم..شما دیگه بعدش دردی نداشتی؟

چ خوب.من تازه دوسه ماهه فهمیدم سنگ دارم.سنگریزه اس ولی خیلی اذیت میشم چربی اصلا نمیخورم..شما دیگه بع ...

خیلی زود برو واسه جراحی،من ده تا دکتر سنتی بیشتر رفتم،دو سال درد و پرهیز و لاغری...ولی فهمیدم بهترین راهش جداکردن کیسه صفراس

حتی جای سوراخ های لیزر هم رفته و دیگه شبیه یه خال صورتی کم رنگ مونده که اونم داره از بین میره

مهمتر اینکه بدن،همون هفته اول با نبود کیسه سازگار میشه،فقط هفته اول کمی بدنم خارش داشت که قرص خواب میخوردم که هی نخارونم،وگرنه مشکل دیگه ای نداشتم

خاله ام هم ۲۰ساله عمل کرده و مشکلی نداره..

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
خیلی زود برو واسه جراحی،من ده تا دکتر سنتی بیشتر رفتم،دو سال درد و پرهیز و لاغری...ولی فهمیدم بهترین ...

منم حتما میرم برا عمل انشاالله ک برامنم خوب باشه عمل راحتی باشه برام

وای چ بده اینجوری من ک وقتی درد میگیره میمیرم قشنگ

درد چی اصلا درد نداره اگر روغن بخوری فقط باعث دل‌پیچه میشه و سنگ صفرا باعث میشه کبد چرب بشه اگر مراعات کنی سلامت کبدت تضمین کردی