2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

136 بازدید | 18 پست

دوستان من دوم رفتم برا آزمایش بتا بهم گفتن زود اومدی تیتر پایین میزنه گفتم دکترم گفته 15روز دیگه برو الان همون 15روزه امروز شوهرم با ذوق رفتم آزمایش رو گرفتم صبح هم خودم بی بی چک زدم منفی بود آزمایش منفی بود از صبح ترشحات سفید همراه خون دارم من چطوری ب شوهرم بگم باردار نیستم دلم میسوزه اینقدر این مدت هوامو داشته الان توی دلم غوغاست چطوری بگم منفیه حال اونم بگیرم 😭😭😭😭😭😭

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

منم همیشه ک بی بی جک منفی میشه قصه خودم ب کنار فکر شوهرمو میکنم ک بازم میخوره تو ذوقش اصن گریم میگیره

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همیشه ک بی بی جک منفی میشه قصه خودم ب کنار فکر شوهرمو میکنم ک بازم میخوره تو ذوقش اصن گریم میگیر ...

عزیزم پس حال همو خوب می‌فهمیم آن شاالله زودتر مادر بشی حداقل شاهد خبر خوش باشه همسرت 

عزیزم پس حال همو خوب می‌فهمیم آن شاالله زودتر مادر بشی حداقل شاهد خبر خوش باشه همسرت 

خیلی حالم بده امروز چرا انتظار تموم نمیشع پس مگه یه بچه چی کم میکنه از کرم خدا شاکیم ازت خدایا شاکیم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
خیلی حالم بده امروز چرا انتظار تموم نمیشع پس مگه یه بچه چی کم میکنه از کرم خدا شاکیم ازت خدایا شاکیم

😭😭باورت نمیشه چقدر نذر کردم شرمنده خودم شدم 

😭😭باورت نمیشه چقدر نذر کردم شرمنده خودم شدم 

منم مثل تو هزار جور نذر هیچکدوم جواب نداد همش الکی بود انگار خدا کر شده الانم دارم گریه میکنم کاش بمیرم اصن

منم مثل تو هزار جور نذر هیچکدوم جواب نداد همش الکی بود انگار خدا کر شده الانم دارم گریه میکنم کاش بم ...

عزیزدلم درکت میکنم منم الان اینقدر گریه کردم ک دارم خفه میشم خدانکنه دور از جونت قشنگم

ان شاالله خدا بهت دوقلو بده بهت 

عزیزدلم درکت میکنم منم الان اینقدر گریه کردم ک دارم خفه میشم خدانکنه دور از جونت قشنگم  ان شاا ...

مرسی فداتشم الهی زود مامان بشیم تموم بشه این حرفا و طعنه ها و دلشکستگی ها

عزیزم اشکال نداره انشالله به زودی مادر میشی و همه اینا یادت میره

ممنونم عزیزم هرچند 3ساله انتظار میکشم ودیگه امیدی ندارم