2777
2789
عنوان

کی خیاطی بلده؟؟؟؟😀😀😀😀

156 بازدید | 22 پست

قبلاحدود۱۰سال پیش یکی دوماه رفتم آموزش دیدم ولی متنفرشدم خیلی باروش پیچیده یادمیدادیکی ازبستگان بدون آموزش ازنت اینوراونوریادگرفته منم میخوام نمیدونم ازکجاشروع کنم خوشم میادهنردست خودتوبپوشی یکی دوبارم ازنت چیزمیزدوختم ولی الان نمیدونم ازکجاشروع کنم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الان چقدر بلدی اگر پایه رو بلد باشی میتونی از نت مدلای ساده اموزش ببینی یواش یواش شروع کنی

ببین باالگویادمیداداصلایادم نیست چی بودهمش دامن وپیرهن اینجورچیزایادمیداد

ببین باالگویادمیداداصلایادم نیست چی بودهمش دامن وپیرهن اینجورچیزایادمیداد

حتما گرلاوین بوده

الان بدون الگو هم هست

ولی اموزش حضوری یه چیز دیگست

من خودم گرلاوین یاد گرفتم الان اصلاح شدش تو نت هست مولر هم میگن خیلی بهتره من الان همه چی میتونم بدوزم خوبی با الگوها همینه البته خیلیها از الکو فرارین

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من  از اول برو چون خیلی فرق کرده

خوب بچه هست نزدیکمم آموزشگاه خیاطی نیست این فامیلمون میگم حتی بلدنبودیه درزکوچیک بدوزه بدون آموزش دیدن ازکسی ازنت اینستایادگرفته واسه خواهرزاده هاش چه لباسایی نمیدوزه هفته پیش واسه یلدایه ست چرم خودش پوشیده بودهنگ کردم میگفت ۵ساله پیش دوختم اماخیلی شیک وتمیزبود

حتما گرلاوین بوده الان بدون الگو هم هست ولی اموزش حضوری یه چیز دیگست من خودم گرلاوین یاد گرفتم ال ...

آره یادم افتادخیلی سخت بودهی ۲سانت اینجوری کن ۳سانت برش بزن من یه دوخت ساده هم بلدنبودم صاف بدوزم اماالان خودم پارچه ملافه قدشلوارایناروخیلی تمیزوصاف میدوزم