2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینجوری ان؟

778 بازدید | 58 پست

کلامی و رودررو نمیتونه محبت کنه،قربون صدقه بره.

بعد تو چت بامن طوری مینویسه که من فک میکنم یه مرد غریبه پشت گوشیه.

طوری عاشقانه قربون صدقه میره و حرفه ای مینویسه قند تو دل آدم آب میشه.

تو حرف زدن کم روعه ولی وقتی مینویسه راحت حرف دلش رو میزنه.

کیا شوهراشون اینجوری ان.

یبار بهش شک کردم نکنه از دوستی همکاری کسی کمک میگیره.

یه شب که رفتم بچه مو بخوابونم تو اطاق شروع کردم باهاش چت کردم دیدم،نه خودشه.

خیالم راحت شد.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

خخ من برعکسه شوهرم 😐😂تو چت بیشتر شوخی و خنده داریم خیلیم اهل چت و پیام نیستش.عوضش وقتی باهمیم بیشتر با رفتارش نشون میده کلامی هم کم نیست ولی خب🌝

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما برعکسیم من تو پیام فوق العاده احساسی و عاشقونه 😁 ولی رو در رو خجالت میکشم و روم نمیشه 

اون هم تو پیام هم‌ رو درو قربون صدقم میره براش فرق نداره

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
خخ من برعکسه شوهرم 😐😂تو چت بیشتر شوخی و خنده داریم خیلیم اهل چت و پیام نیستش.عوضش وقتی باهمیم بیشت ...

خداروشکر.

واسه زندگیت اسفند دود کن.

خیلی خوبه که کلامی محبت میکنه

خداروشکر. واسه زندگیت اسفند دود کن. خیلی خوبه که کلامی محبت میکنه

خخخ نه بابا اولشه هیجان داره🤣🤣

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ما برعکسیم من تو پیام فوق العاده احساسی و عاشقونه 😁 ولی رو در رو خجالت میکشم و روم نمیشه  اون ...

خداروشکر 

انشالله از چشم بد دور باشید

شوهر من نه تو چت نه تو حرف زدن نه وقتی کنارهمیم محبت نمیکنه ،به مادرشوهر و میگم میگه مغروره

خیلی سخته.

آدم آب میشه.

محبتشو با کارهاشم نشون نمیده؟

با ماساژ؟

با نوازش؟

با کمک تو کارای خونه؟

خیلیا پحبتاشونو ی جور دیگه نشون میدن 

مثلا بابام هیچوقت کلامی محبت نمیکنه 

اما همیشه پشت مامانمه 

من این پشتیبانی بابامو خیلی ارزشمند تر محبت کلامی میدونم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

2790
2778
2791
2779
2792