2777
2789
عنوان

تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند درسه بعد تاریخ چه دوره هایی هست ؟

تاریخ معاصر و جنگ جهانی اول و دوم و اینا 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

معلومه اصلا تاریخ دوست نداری 

متنفرم 😂

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

از اون بخون صدات رو ضبط کن بعد چشمات رو ببند کامل گوش بده جواب میده میره تو مغزت قشنگ

پیشنهاد خوبیه 

مغزت ارور نداد چه جوری با خستگی تو ذهنت میرفت مینوشتی یا روخوانی میکردی چند دور از روش میخوندی  ...

من درس ۱ تا ۶ هفته قبلش خونده بودم اونروزم ۶ تا ۱۲ خوندم، روخوانی میکردم بعد برای خودم توضیح میدادم که اول اینجوری شد بعد این اومد اینکارو کرد اینطوری شد به این دلایل و جاهای مهمتر که باید مرور میکردم هم هایلایت کردم 

بعد که مثلا تا یه جایی میخوندم حس میکردم قبلیا دارن یادم میرن سعی میکردم سریع تپی ذهنم مرور کنم هر جا هم یادم رفته بود همون موقع نگاه میکردم بعد ادامه میدادم 

کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم.
زودتر باید فکرشو میکردین

همیشه از این  درس فرار میکردم حالا هم باهاش رو به رو شدم 

فقط میخوام ۷بگیرم نمیخوام فیلسوف تاریخ باشم که 

یازدهمی؟ 

دوازدهمم تموم شد افتادم