zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 عنوان لطفا بیاین خیلی مهمه (رحم vشکل) 134 بازدید | 9 پست خانما رحم وی شکل یعنی چی ؟تو سنو بهم گفتن سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1402/10/04 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 تو گوگل بزن عزیزم متوجه میشی زدم هیچی نداره در این مورد سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 تو گوگل بزن عزیزم متوجه میشی شما میدونی چیه سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 اخه من یک عمر سنو میرفتم هیچ کسی این حرفو بهم نمیزد همه میگفتن طبیعیه حالا خونریزی شدید بارداری گرفتمو رفتم سنو یهو گفت رحمت وی شکل شده سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
1399tasnim عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4391 اخه من یک عمر سنو میرفتم هیچ کسی این حرفو بهم نمیزد همه میگفتن طبیعیه حالا خونریزی شدید بارداری گرفت ... مطمئنی اینو گفت ؟ گفت رحمت یا دهانه رحمت ؟شاید اشتباه شنیدی یا شاید دهانه رحمت باز شده اومده پایین ک خونریزی داری
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 مطمئنی اینو گفت ؟ گفت رحمت یا دهانه رحمت ؟ شاید اشتباه شنیدی یا شاید دهانه رحمت باز شده اومده پایین ... ممکن اشتباه شنیده باشم توکل برخدا سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین