2777
2789
عنوان

بچه سوم

671 بازدید | 19 پست

سلام دوستان عزیزم ،شما اگه جای من بودید بچه سوم با این شرایط میاوردید،من سنم کمه ۲۸ سال دارم دوتا بچه دارم دخترو پسر که پسرم متاسفانه ی بیماری خطرناک ژنتیکی داره اولش همسرم دیگه بچه نمیخواست الان گاه گداری میگه بچه میخوام این بیماری از من به بچم رسیده ،آیا من میتونم بچه سالم بیارم ،واینکه همسرم دشمن زیاد داره وخیلی خوشحالن که بچم مریضه ،اینم بگم از نظر مالی مشکل ندارم فقط میترسم دوباره بچم بگیره آیت بیماری

خوب برو تحت نظر دکتر . خاله دوستم بچه اول عقب مونده شد دومی تحت نطر دگترم بود  حتی گفتن سالمه و ...

خب از این میترسم پسرم دیستروفی داره میترسم دوباره بچه دیگم بگیره بدتر بدبخت بشم اره تحت نظر دکتر بچه میارم ولی باز استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از این میترسم پسرم دیستروفی داره میترسم دوباره بچه دیگم بگیره بدتر بدبخت بشم اره تحت نظر دکتر بچه ...

به نظرم با مشورت همسرتون تخمک اهدایی بگیرین 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یعنی چی 

یعنی از تخمک یه خانم دیگه و اسپرم همسرتون استفاده کنید و از طریق آی وی اف انتقال بدین 

بیماری ژنتیکی خطرناکی هست دیستروفی به نظرم جای ریسک ندارین 

به حرف دکترها هم نمیشه اعتماد کرد 

یه نفر میشناسم بچه اولش نابینا بود مادرزادی برای بچه دوم کمیسیون پزشکی گرفتن گفتن این بیماری ربطی به ژن نداره میتونی باردار بشی دومی هم نابینا شد 

الان دوتا دختر نابینا داره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یعنی از تخمک یه خانم دیگه و اسپرم همسرتون استفاده کنید و از طریق آی وی اف انتقال بدین  بیماری ...

یا خدا اره دیگه ریسک خیلی تو شرایط بدی گیر کردم اگه اینجوری بخوام بچه بیارم اصلا نمیارم دیگه دوست دارم بتونم بچه سالم خودم همسرم باشه

یعنی از تخمک یه خانم دیگه و اسپرم همسرتون استفاده کنید و از طریق آی وی اف انتقال بدین  بیماری ...

اونا چه دکتری بودن که نفهمیدن ژنتیکی وقتی از داخل شکم مادر نابینا بوده

اونا چه دکتری بودن که نفهمیدن ژنتیکی وقتی از داخل شکم مادر نابینا بوده

دیگه نمیدونم والا 

خانمه مشتری ام هست در همین حد میدونم