2777
2789
عنوان

بیاید براتون یاسین بخونم

108 بازدید | 24 پست

سلام.بچه ها جونم میشه دعا کنید تو این هفته پریود بشم  و سالم باشم  حالمم خوب بشه😘🙏هر کی دعا کرد صلوات فرستاد اسم و نیتش بگه من شب سوره یاسین برا حاجت روایتون میخونم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

انشالله حاجت روا باشید

براتون آیت الکرسی می خونم 

دعا کن تو امتحانات موفق شم🙏🥺

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین
2804

برات سه تا صلوات فرستادم،شما هم به نیت اینکه خدا به ما یه خونه خوب و خوشگل تو شهرمون بده و ازاینجایی که الان هستیم اثاث‌کشی کنیم و بریم بخون،انشالله همه حاجت‌روا بشن🌷🌷

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)                     برای خوشبختی منم یه صلوات میفرستی عزیزم  
2805
ستایش  جاجت موفقیت تو درسام

انشاءالله حتما نیتتون ذکر میکنم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
۱۰تاصلوات فرستادم تارام هدفم دندون ۴۰۳

انشاءالله     نیتتون رو ذکر میکنم

2801