خانما این سوال دوستمه من خودم متاهلم دوستم با یکیه خیلی همو دوس داشتن بعد ۳۰۰ کیلومتر فاصلشونه پسره هی میگه بیا ببینمت و چون سرکاره خودش نمیاد دوستمم دانشجوه نمیتونه بره بعد چندباره سر این کات کرده دوستم قرار بود این هفته بره که یکی فوت کرد نرفت براهمین به پسره گفت نمیتونم بیام اونم از چهارشنبه قهر کرده و به دوستم گفت شمارمو پاک کن نمیخوام باهات باشم و دوستمم پاک نکرده ولی تا استوری میذاره پسره چک میکنه همه استوریارو تو واتساپ به نظرتون فازش چیه؟؟ ولی دوست پسره به دوستم پیام داد گفت خیلی ناراحته اما گفته تموم دیگه نمیدونم میخوام تحت فشارش بذارن که بره یا واقعا تموم کرده نظر شما چیه؟
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak