2777
2789
عنوان

دوس پسر دوستم

212 بازدید | 25 پست

خانما این سوال دوستمه من خودم متاهلم دوستم با یکیه خیلی همو دوس داشتن بعد ۳۰۰ کیلومتر فاصلشونه پسره هی میگه بیا ببینمت و چون سرکاره خودش نمیاد دوستمم دانشجوه نمیتونه بره بعد چندباره سر این کات کرده دوستم قرار بود این هفته بره که یکی فوت کرد نرفت براهمین به پسره گفت نمیتونم بیام اونم از چهارشنبه قهر کرده و به دوستم گفت شمارمو پاک کن نمیخوام باهات باشم و دوستمم پاک نکرده ولی تا استوری میذاره پسره چک میکنه همه استوریارو تو واتساپ به نظرتون فازش چیه؟؟ ولی دوست پسره به دوستم پیام داد گفت خیلی ناراحته اما گفته تموم دیگه نمیدونم میخوام تحت فشارش بذارن که بره یا واقعا تموم کرده نظر شما چیه؟

دوسش داره ولی بچه اس

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره خیلی خودخواه و بچست
چطور اون سرکار داره این دانشگاه نداره...
خیلی هم ادم بی منطق و بی درکیه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
پسره ۳۲ سالشه بچه نیست

رفتارن بچه اس عقل ندار

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
دقیقا همینو گفت ولی پسره گفت دارم له له میزنم برا دیدنت

داره زبون می‌ریزه بابا 

به دوستت بگو برا خودش ارزش قائل باشه نره

یوقت نره این همه راهو

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...