2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکیت بدون کلاس که فایده نداره 

خب کلاسم ثبتنامش کن تو سه چهار جلسه یاد میگیره میخواد بازی کنه نمیخواد مسابقه بده که

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

کتاب چند جلدی هست از داستان‌های شاهنامه واسه نوجوانان.

یه چراغ هم شبیه فضانورد بود دیدم ، سقف اتاق و کهکشانی میکرد ، خیلی قشنگ بود ، ۲تومن 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

لاک هم خیلی دوست داره  اتفاقا قرمزش خشک شده ... حتما میخرم براش

بسللامتی گلم با دلخوشی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خالص دختره هر چی فکر کنی مربوط به دختره دوست داره

هدفون ساعت هوشمند تبلت ی گیتار 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
ببین چی جدیدا دوست داشته نشد براش تهیه کنید، حتی میتونه رفتن به تفریح جدید باشه

چه پیشنهاد خوبی ... تفریح جدید خوبه 

ولی الان نمیدونم موقع امتحانات پسرم میشه کجا رفت 

خدایا شکرت
تا ۳ تومان

یه دوربین های دیجیتال کودک هست اسمش آکسونه

من واسه پسرم خریدم از دی جی کالا

حدود 500تومن. وقتی زایمان کنم بهش میدم. کیفیت عکس و فیلمش مثل گوشی قدیمی هایه

بازی داره

رم میخوره

موسیقی هم پخش میکنه

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد