2777
2789
عنوان

به جدایی فکر می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 77 پست
بخدا سخته خیلی دوسش دارم  نمیدونم چرا اخه

میدونم سخته عزیزم...بعد در آینده نگی ای کاش اینکار رو میکردم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دختری به اسم اوا بخاطر شکنجه های نامادریش کشته شد،برو فیلمشو ببین بعد چراشو میفهمی.اگه نمیخای را ...

چشام رو ب خیانتهاش ببندم مگه میشه ؟  بره عشقو حال با یکی دیگه !! این دوتا بچه رو چجوری ببرم کجا ببرم 

میخام بمونم  سر زنذگیم اون بره دیگه نیاد

چه دنیای عنی💩

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
چشام رو ب خیانتهاش ببندم مگه میشه ؟  بره عشقو حال با یکی دیگه !! این دوتا بچه رو چجوری بب ...

خب نه میتونی چشماتو ببندی نه چون دوسش داری ولش کنی اول تصمیم خودتو بگیر ببین کدوم راه شرایط شو داری اصلا بعد تاپیک بزن راهنماییت کنیم چجوری هر دو رو فیتیله پیچ کنی

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

چشام رو ب خیانتهاش ببندم مگه میشه ؟  بره عشقو حال با یکی دیگه !! این دوتا بچه رو چجوری بب ...

مردی که با وجود تو داره با یه زن دیگه میپره وای به روزیکه تو نباشی،صد در صد زن میگیره و دنبال عشقو حال خودشه،بچههات میرن زیر دست نامادری.

نمیدونم  فردا دستگاه ردیاب ک خریدم رو ماشینش میزارم ک خونه طرف رو پیدا کنم. چون قسم میخوره هم ...

خب ببین یه راهکار میتونم بهت بدم من دیدم تو یکی از آشنا ها جواب داد

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

لعنت ب اون دختر و زنایی ک ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن تا وقتی زن پا نده مرد نمیتونه خیانت کنه اونارو خانوم صدا کردن توهین بزرگیه ب خانوما اونا فقط زنیکه هستن همین من ی مدت تو گردشگری شهرداری کار میکردم تور لیدر بودم رئیسم همش بهم پیام میداد سین میکردم جوابشو نمیدادم آخر سر زدم بلاکش کردم مرتیکه رو متاهل بود طفلی زنش هیشکی باورش نمیشد بلاکش کرده باشم میگفتن عجب جرأتی داری ولی من اصلا برام مهم نبود ک اخراج بشم بعد ی مدتم خودتم نخواستم برم سرکار دیگه از این لاشیا زیاد بود دور اطرافم ولی من 💩بهشون خاک بر سر زنای هرزه و هول بی وجدان

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
متوجه نشد دیدم

بین می ره یا نه!!!  

بعد توقع نداشته باش زود عوض بشه.  مگه تو تربیت بچه هات ندیدی چقدر صبر می خواهد! الان هم بروچای تازه دم دم کن بعد حموم بده بهش.  

اجر حضرت فاطمه رو می  خواهی باید همون قدر هم صبرکنی. 

لعنت ب اون دختر و زنایی ک ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن تا وقتی زن پا نده مرد نمیتونه خیانت کنه اونارو ...

افرین بهت من شمارهذاین زن رو دارم و میشناسمش قبلا همسایمون بود ولی خونه الانش نمیدونم کجاست