2777
2789
عنوان

به جدایی فکر می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 77 پست
وقتی اون هست و میبینمش حالم بد میشه

من اصلا دیگه نمیبینمش خیلی راحت انگار پاکش کردم از زندگیم دیگه از هیچی ناراحت نمیشم خیلی قبلا تلاش کردم غصه خوردم دعوا کردم ۲۲ ساله جنگیدم اینجور آدما درست نمیشن دیگه ولش کردم راحت شدم فقط فکر خودت و بحهات باش

بیا خصوصی تا آدرس یه کانالی رو بهتون بدم، چون اینجا به چند تا خانوم گفتم، بعضی ها گفتند داری تبلیغ م ...

من هم درخواست دادم بهتون 

میشه برای من هم ارسال کنید

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین با بچه هات زندگیتو بکن بی خیال سرک نکش تو کارش سخته ولی مگه جداشی بچه هات بدی به اون ازدواج کنی دومی مطمئنی اینکاررو نمیکنه باز میخوای از اونم جدا شی

وقتی اون هست و میبینمش حالم بد میشه

تاپیک های قبلیت رو خوندم ...درد و بلات بخوره تو سرشون 

عزیزم فعلا بخاطر بچه هات به طلاق فکر نکن...به زبون بگیرش همچنان شات بگیر از پیام ها همراه شماره تماس اون خانم تا ثابت بشه حرفت...یه روز که باز قرار گذاشت و فهمیدی بچه ها رو دوساعت بذار خونه ی مادرت بگو بازار کار داری بیوفت دنبالش یه اسنپ بگیر ببین چیکار میکنه با گوشیت عکس بگیر اگه میره خونه ی همسایه قبلیتون... آدرس زنه رو هم  پیدا میکنی ..فقط اصلا اصلا بروز نده و از روی ناراحتی لو نده که فهمیدی می‌دونم سخته ،وانمود کن همه چی اوکی هست خودتو بزن به خواب غفلت..ازش پول بگیر کمم شده طلا بخر قایم کن که لااقل وقتی بچه هات بزرگ شدن تصمیم به جدایی گرفتی تا اونموقع پولی دستت بیاد نگی پشتوانه مالی ندارم ...خدا کمکت کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چرا ؟ که اون راحت تر به کارهاش برسه ؟ 

چون دختری به اسم اوا بخاطر شکنجه های نامادریش کشته شد،برو فیلمشو ببین بعد چراشو میفهمی.اگه نمیخای راحت به کاراش برسه بشین سر زندگیت جدا نشو حتی به قیمت داغون شدن زندگی خودت،اگرم میخای جدا شی بچههاتو ببر زیر بالو پر خودت بگیر ،یزرگشون کن