2777
2789
منم همینو میگم،میگم با اینکه با اعدام مخالم ولی حکمش باید اعدام باشه تا درس عبرت باشه برای بقیه چون ...

دقیقا

جان من ایران💚متنفرم از ته دل از تجزیه طلب ها و حامی های تجزیه وطنم اگه تجزیه طلبی به هیچ عنوان نه تو تایپک هام نظر بده نه نظراتم جواب بده...
هموطن وقتی جنایتکار باید مجازات بشه  مثلا اومد چند قتل زنجیره ای کرد یا مثل خفاش شب بودن اینا ...

من هم با جنایتکار مخالفم ولی با بخشش بیشتر جور هستم.بیخیال .دنیا خودش انتقام از اون مادر خواهد گرفت.اون دیگه خوشبخت نمیشه.اعدام بشه یا نشه بدبخته.البته قانون فکر نکنم به خاطر اینکه زن بوده اعدام کنه بازم من قانون رو درست نمیدونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره معمولا بچه ها چون از وجودشون هست بیشتر براشون اولویت داره، و بعضی وقت ها پای روی احساس شون می ذا ...

کاش نمی‌ترسید.چقدر ترسو.

میبینی چقدر نامهربانی بده.

شما که مهربان میبودی با بچش.درسته؟

کاش نمی‌ترسید.چقدر ترسو. میبینی چقدر نامهربانی بده. شما که مهربان میبودی با بچش.درسته؟

خودم بچه ش قبول کرده بودم و می دونستم ممکنه تو زندگی اولویتش بچه ش باشه و حتی برای بچه ش هم برنامه های خیلی خوبی داشتم اما خب چون تو شرایطش قرار نگرفتم نمی تونم بگم به کجا می کشید... شاید بچه ش نمی تونست من رو قبول کنه، شاید سر ناسازگاری با من برمی داشت و من نمی تونستم تحمل کنم، شاید چون بچه پسر تو خونه نداشتیم نمی دونستم چطور باهاش جلو برم... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کاش نمی‌ترسید.چقدر ترسو. میبینی چقدر نامهربانی بده. شما که مهربان میبودی با بچش.درسته؟

و الان اون پسر بزرگ شده شاید نوزده سالش باشه 😍

پبجش هم دوسال پیش تا زمانی که تو اینستا بودم فالو داشتم و باهاش حرف می زدم ماشالله چه پسر باادب و نابغه ای بود، معلوم هست اون نامادری که پدرش باهاش ازدواج کرده چقدر براش وقت گذرونده... 

نمی دونم شاید صلاح خدا بوده که من با باباش ازدواج نکنم و اون نامادری براش بهتر بوده 

و الان اون پسر بزرگ شده شاید نوزده سالش باشه 😍 پبجش هم دوسال پیش تا زمانی که تو اینستا بودم فالو د ...

😇😇😇😇چه عالی.خدا رو شکر.

ولی حتما شما هم خوشبخت شدید.

بیخیال.راضی هستیم به رضایت خداوند

خودم بچه ش قبول کرده بودم و می دونستم ممکنه تو زندگی اولویتش بچه ش باشه و حتی برای بچه ش هم برنامه ه ...

پس شما هم ترسیده بودید.

بابا نترسید.برید جلو.

از چی می‌ترسیم.

وقتی خدا هست.

من فقط از خدا میترسم

😇😇😇😇چه عالی.خدا رو شکر. ولی حتما شما هم خوشبخت شدید. بیخیال.راضی هستیم به رضایت خداوند

خوشبختی رو نمی دونم 

اما همچنان مجرد 

و حالا عاشق یکی دیگه شدم 😂😅

دقیقااا 

پس شما هم ترسیده بودید. بابا نترسید.برید جلو. از چی می‌ترسیم. وقتی خدا هست. من فقط از خدا میترسم

ای کاش اون موقع اعتماد به نفس الانم رو داشتم 

اما بی خیال گذشت... 

آره مهم الان هست که برای این یکی با اعتماد به نفس جلو برم