2777
2789
عنوان

دخترم سگ میخواد...

1078 بازدید | 34 پست

دخترم یه عروس هلندی داشت که یه دفعه عروس هلندیه مریض شد وافتاد مرد دخترم وقتی دیدش خیلی داشت گریه میکردوغصه میخورد منم به خاطراینکه بیشترغصه نخوره اونموقع بهش گفتم ناراحت نباش واست سگ میخرم

حالا گیرداده که خودت گفتی و باید واسم بخری

آخه من وسواسم چطور بزارم سگ توخونه نگه داره ادرارومدفوعشوچه کنم

عجب غلطی کردم بهش قول دادم

خب یه عروس دیگه بخر،یا همستر بخر،یا خوکچه هلندی،یا لوپ مینیاتوری

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

خب چرا باز قول عروس هلندی ندادی بهش؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بچه هرچی خواست باید براش فراهم کنی؟ قاطعانه براش توضیح بده که نمیتونید. خودم عاشق حیواناتم ولی با حیوون خونگی مخالفم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بهش بگو سگ‌گازت میگیره مجبوریم هر ماه ببریمت امپول هاری بزنیم نخریا داداش من داشت کل خونه پر موی سگ بود لامصب اندازه کف دست بود اون همه مو نمیدونم از کجا داشت.یه سره هم پارس میکرد یعنی همه میگفتن این به این کوچیکی صداش مثل خره..‌نخری که بدبختی در ضمن نماز هم نمیشه خوند تو‌خونه

خب تو که بدت میاد چرا قول دادی 

به نظرم برو یه هلندی دیگه بخر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

براش مرغ عشق بخر یا طوطی ک دستی باشه سرش گرم شه . سگ علاوه بر ریخت و پاش و کثیفی ک داره خیلی هم نگهداریش سخته . من ۶ ماه داشتم هرروز جارو میکردم بخاطر موهاش . ۲ بار بردمش کلینیک ی بار واکسن زدن ی بار قرص ضد انگل دادن . باز نزدیک ۱ تومن پول شامپو و غذا و شونه مخصوصش شد . ی باکس هم داشتم از قبلا برای جیشش . باور میکنی پیر شدم از بس حرص خوردم . هرجا هم نمیتونی ببریش تو خونه هم تنها باشه خیلی واق واق میکنه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خب چرا باز قول عروس هلندی ندادی بهش؟

آخه همیشه سگ دوست داشت عروس هلندیه رو واسش گرفتم که بی خیال سگ بشه وقتی مرد گفتم یکی دیگه میخریم بازگریه میکرد دیگه تا گفتم سگ میخریم آروم شد

مردم كي ميخوان بفهمن با نگهداري حيوانات تو خونه فقط دارن بهشون ظلم ميكنن بزار تو طبيعت باشن برا خودشون زندگي كنن

خوشتون مياد الان يكي شمارو بگيره ببره بزاره تو قفس؟

سگ بايد با جنس مخالف اميزش كنه توليد مثل كنه ميرين ميارين تو خونه فقط عذابش ميدين تازه الان مد شده ميرن عقيم ميكنن بيچاره رو همين حرفارو به دخترت بفهمون اگه فكر حيوان نگهداري از فكرش بپره

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️