2777
2789
عنوان

چ سازی برای بچه ها خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 28 پست
چ خوب ویولون خیلی خوبه، هنوزم ادامه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  من خودم سنتور رغتم یه مقدار ولش کردم راحت ...

بله ادامه میده الان تو کنسرت ها اکثرا تک نوازی میکنه،بچه ها ذهن بازی دارن من خودم یادمه ۸ سالگی سنتور زدم مشکلی هم نداشتم 

فلوت جزو سازهای پایه برای یادگیری نت و ریتم هست .  ابتدا ارف ( بلز) سپس فلوت و بعد هم انتخاب س ...

خیلی سخته ساز انتخاب کردن چون بچه ی من پیشینه ای نداره حالا اونایی ک کلاس ارف و میگذرونن شاید بتونن علاقع بچه رو بفهمن، ولی برا کسی ک تا حالا نرفته سخته 

هرینش هم بللاست میترسم کلاس بفرستم خوشش نیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ادامه میده الان تو کنسرت ها اکثرا تک نوازی میکنه،بچه ها ذهن بازی دارن من خودم یادمه ۸ سالگی سنتو ...

هیچی از ویولون قشنگتر نیست خیلی صداشو دوست دارم ولی خودم زوزی ک رفتم ساز بخرم منشی گفت ویولون نرو خیلی سخته 

اگه الان برمیگشنم میرفنم ساز دهنی 😀

تنبک خیلی خوبع ها ولی یجوریه، بنطرم تو هر سنی میشه تنبک و هنگدرام و یاد گرفت، یکم اصولی تر و پایه ای ...

تنبک ساز پایه ای هست برای بچه ها،ریتم رو کامل آموزش میبینن،من پسرمو بردم تمام سازارو نشونش دادم دست گرفت کمی زد،خودش ویولون رو انتخاب کرد،البته با پدرش پیانو میزد قبلا،من گفتم حتما پیانو رو انتخاب میکنه ولی ویولون رو پسندید،۴ ساله آنقدر کوچولو بود یادمه سایز یک چهارم براش بزرگ بود ولی خوب یاد گرفت

خیلی سخته ساز انتخاب کردن چون بچه ی من پیشینه ای نداره حالا اونایی ک کلاس ارف و میگذرونن شاید بتونن ...

ناگزیرید برای این هدف هزینه کنید . 

در کشورهای پیشرفته همون ابتدا و در مدارس ساز رو به صورت رایگان در اختیار بچه قرار میدن ..

تنبک ساز پایه ای هست برای بچه ها،ریتم رو کامل آموزش میبینن،من پسرمو بردم تمام سازارو نشونش دادم دست ...

تنبک شاد هم هست اینش خوبه، حالا چون سنتور داریم باباش میگه همونو بره ولی من ذوست دارم ب علاقش بره والبته برا ایندش هم خوب باشه

الان سنتور میزنی؟؟؟؟ 

من هرز گاهی هر چی دستم برسه میزنم،ویولون،سنتور،دف ،گاهی پیانو،تنبک عزیزم ،هر چی دستم برسه،ببین یه ساز رو یاد بگیره بقیه رو خودش میتونه اوکی شه،داداش من فقط دو جلسه با من اومد دف،تو کلاس نشست،بعد خودش کامل و بهتر از من زد،شاگرد افتخاری بیژن کامکار شد،اونجا صدای کمانچه رو شنید رفت پیش اردشیر کامکار ،بعد چند جلسه استادش تواناییش رو که دید دیگه ازش پول نگرفت آنقدر ذهنش عالی بود که نگم،میخوام بگم ذهن توانایی داره مهم علاقه هست هر چی دوست داره بفرست مجبورش کنی زده میشه و طرفش نمیره

تنبک شاد هم هست اینش خوبه، حالا چون سنتور داریم باباش میگه همونو بره ولی من ذوست دارم ب علاقش بره وا ...

شما یه دوره بفرست سنتور به نظرم،ببین دوست داره؟البته تو آموزشگاه سازهای مختلف رو هم میبینه آشنا میشه خودش علاقش رو پیدا میکنه ،اگر از من میشنوی همین کارو کن،که هزینه ی اضافی هم ندی ،چون اگر یه سازی رو بخری،بعد ببری بعد چند جلسه که سازای دیگرو دید بگه مثلا من پیانو دوست دارم بعد میخوای دوباره هزینه کنی،چون تا سازهارو نبینن از نزدیک نمیتونن درک کنن و چیزی که مورد علاقشون هست رو انتخاب کنن