2777
2789
عنوان

بالا آوردن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته واقعا.اطرافیانت چطوری میتونی  .....مثل توذو تحمل کنت

وای حالت خیلی خرابه ،بیخود و بی جهت پاچه مردمو میگیری

می‌دونی از همه مسخره تر چیه؟ میگی گربه احساسات داره و برات مهمه،اما احساسات منه آدم برات مهم نیست از پشت ال سی دی گوشیت هر چی دلت میخواد به من میگی،نمیدونم عقل و شعور ،اطرافیانت،فلان....

روز خوش

نه مثل همیشه بازی میکنه, دو سالشه.

اگر اشتهاش و بازیش اکیه فکر نکنم مریض شده باشه . شما دامپزشکی که ویزیتش ارزون تر باشه سراغ ندارین که ببرین خیالتون راحت شه ؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

وای حالت خیلی خرابه ،بیخود و بی جهت پاچه مردمو میگیری می‌دونی از همه مسخره تر چیه؟ میگه گربه احساسا ...

ولشون کن بابا اینا فقط مدعی هستند حقوق همه رعایت میکنن .اگر واقعا رعایت میکردن میدونن حیوون جاش بیرون از خونه است و باید حریم داشته باشه . نه اینکه دستمالی سرگرمی ادما بشه 

وای حالت خیلی خرابه ،بیخود و بی جهت پاچه مردمو میگیری می‌دونی از همه مسخره تر چیه؟ میگی گربه احساسا ...

تو اگه ادم بودی نمیومدی حرف منو مسخره کنی.بله من شیش ساله با گربه زندگی میکنم از یک ماهگیش بزرگش کردم و از تو برام مهم تر.

یه چیزی میگی جوابتم میگیری.

پس یا حرف نزن یا جوابتو گوش کن‌.

شاید برا تو خنده دار باشه اما همونفدر که برا تو مسخرس برا من عزیز

به اندازه بچم عزیز.پس مجبورم باضه بین حتی یه بچه یه نوزاد و گربم گربمو انتخاب میکنم.تو درک نمیکنی چون باهاشون زندگی نکردی.

من مجبور نیستم بشینم اینجا مسخره بازی تورو گوش کنم نه تو نه کس دیگه.

گربه برا من و برا تمام کسایی که گربه دارن خیلی مهم .اینو بفهمین اگه نمیخواین بفهمین مهم نیست فقظ ببندین در تالار اندیشرو

انسانیت ینی هم برای حیوانایت هم برای انسان ها هم برای گیاهان ارزش قائل باشی

همه حیوانات غیر اهلی،مثل گربه ها و سگها و پلنگ ووووو به طور غریزی میتونن در چرخه طبیعت،از خودشون مراقبت کنن،،ولی انسان گاهی با دلسوزیهای بیمورد،این چرخه طبیعت رو مختل میکنه،،

(راز بقاء رو زیاد دیدم،حیوانات خیییییلی ماهرانه تر از انسان،میتونن برای خودشون نسخه بپیچن،حتی بدون نیاز به دامپزشکی تخصصی انسانها)🫣🤷

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
همه حیوانات غیر اهلی،مثل گربه ها و سگها و پلنگ ووووو به طور غریزی میتونن در چرخه طبیعت،از خودشون مرا ...

اینا فکر میکنند ارزش قائل شدن برای حیوونا ینی توهین کردن به آدما و ترجیح گریه گربه به گریه نوزاد،خیلی مسخرن