2777
2789
عنوان

جون عزیزتون قسم بیاین دق کردمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 41 پست
من چند نفرو میشناسم با ایودی باردار شدن  قرصارو هم ک دست کاری کردن دیگه اثر نداره  امپول ...

چیکار کنم پریود بشم راهنمایی کنین ببین جلوگیری حوریه که موقع ار.ضا شدن شوهرم می.کشه بیرون هیچی دا.خل نمیریزه ببخشید واضع گفتم بازم امکان بارداری است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوست عزیز با این شرایطی که داری و دو تا بچه و ... جلوگیری طبیعی ریسکش خیلی بالاست ....اگر باردار ...

من ۱ساله ازدواج کردم با جلوگیری طبیعی باردار نشدم

ینی نازا هستم؟خیلی میترسم چون مادرم نازا بوده ای وی اف کرده،الانم خودم پلی کیستیک هستم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
من ۱ساله ازدواج کردم با جلوگیری طبیعی باردار نشدم ینی نازا هستم؟خیلی میترسم چون مادرم نازا بوده ای ...

یه چیزی بگم جالب باشه شاید. برات . من پلی کیستیک بودم و یه تخمدانم کار نمی‌کرد اصلا . کلا سالی دو سه بار پریود میشدم اونم با زور قرص و آمپول و ....اما به لطف خدا همون ماه اول ازدواجم باردار شدم. فقط کافیه خدا بخواد بقیه همه چیز الکیه

یه چیزی بگم جالب باشه شاید. برات . من پلی کیستیک بودم و یه تخمدانم کار نمی‌کرد اصلا . کلا سالی دو سه ...

ای جوووونم😍خداروشکر خداروشکرررر،حرفت برام نشونه بود،عزیزم من برای ازدواجم و کلا زندگیم خیلی سختی کشیدم از بچگی،الانم ۱۹سالمه فعلا تا ۳سال دیگه بچه نمیخوام دعام کن وقتی که قصد بارداری داشتم تو این ی موردم رو سیاه نشم🥲❤️

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
چیکار کنم پریود بشم راهنمایی کنین ببین جلوگیری حوریه که موقع ار.ضا شدن شوهرم می.کشه بیرون هیچی دا.خل ...

وای خداااا چقد ساده ای دختر

ب این مردا اعتمادی نیست 

مخصوصا تو حالت ارضا شدنشون 

دست خودشون نیست اصلا

چطور اعتماد میکنی اگ یه قطره هم بریزه امکان بارداری هست 

باید راضیش کنی کاندوم بزاره وگرنه تااخر عمرت استرس باید بکشی 

الانم برا پریود شدنت همین چیزایی ک بچه ها گفتن رو بخور 

خدایا بی نهایت شکرت❤️