2777
2789
چشم  آخه رفت درمان طب سنتی دوماه  خوردم هیچی نشد

خیلی فرق میکنن طب اسلامی یه مقدار با طب سنتی متفاوت هست حتی همون طب سنتی هم خیلی فرق میکنن از لحاظ تجربه و.. اگر مشهد بودین یه دکتر خیلی عالی که دکتر خودم بود بهتون معرفی میکردم از کاربرانی که اینجا با دارو خوب شدن یا کارهای دیگه غیر عمل کردن بپرسید چطور درمان شدن کمکتون میکنه تو گوگل بزنید درمان کیست نی نی سایت بعد برید تاپیکارو بخونید ببینید چیکار کردن کمکتون میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فرق میکنن طب اسلامی یه مقدار با طب سنتی متفاوت هست حتی همون طب سنتی هم خیلی فرق میکنن از لحاظ ت ...

ممنون ازتون چشم حتما نگاه میکنم حیف دورم  از مشهد

میدونم چی میگی حالا فردا هم امتحان دارم باید برم مدرسه از درد نخوابیدم درسم نخوندم 

انقد ر رفتم دستشویی ندارما ولی حس میکنم دارم کیستم داره بزرگ میشه فکر کن رود ها هم تحریک پذیر چی میکشم

من خوب شدم دختر یکی اول تخمدان چپم بود ۷ سانتی بعد که خوب شد یکی هم تخمدان سمت راستم در اومد ۴ سانتی ...

عزیزم میشه بگید چطوری کیستتون از بین رفت؟ داروی خاصی استفاده کردید؟ منم کیستم ۶ سانته. پارسال عمل کردم از بین رفت امسال دوباره یکی دیگه پیدا شده😢