2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمک کنه فقط دیگه خستم از دل درد  نفخ شدیدی دارم

اوه از نفخ نگو که دمار از روزگارم درآورده بود ..استرس نداشته باش ..فقط شیرینیجات و ترک کن ..سبزیجات زیاد بخور مخصوصا کلم بروکلی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

[QUOTE=322106868]اوه از نفخ نگو که دمار از روزگارم درآورده بود ..استرس نداشته باش ..فقط شیرینیجات و ترک کن ..سبزیجات ...[/Qچشم میخورد امشب انگار شکمم پر نفخ شدید اعصابم خراب کرده این کیست لعنتی

[QUOTE=322106868]اوه از نفخ نگو که دمار از روزگارم درآورده بود ..استرس نداشته باش ..فقط شیرینیجات و ...

بیخیال باش چیزی نیست که انقدر گنده اش کردب ..جای من بودی چه میکردی خواهر

[QUOTE=322106880]زیر بار جراحی نریا ..کوچیکه کیستت [/QUOبرای شما هم شکلاتی کیست

بله تازه برای من جداره اش زخمی بود ولی دکترم میگفت به هیچ عنوان جراحی نباید کنی سعی کرد با دارو حلش کنه ...میگفت سنت کمه نباید بری عمل خوب نیست 

مرسی از استرسم کم شد  برای شما هم کیست شکلاتی عزیزم

قربونت برم نگران نباش ...آره کیست شکلاتی از نوع بدشم بود ولی به یورم بود 😂

بله تازه برای من جداره اش زخمی بود ولی دکترم میگفت به هیچ عنوان جراحی نباید کنی سعی کرد با دارو حلش ...

انشالله بهتر بشی من که دکتر ترسوند گفت عمل آخرش من ترس افتاد به جون امشب از استرس خواب به چشم نمیاد

امشب خیلی دلم درد میکرد گفتن شاید میخواد بترکه آخ میگن درد خیلی وحشتناکی داره

آخ آره من سرم اومده ساعت 5صبح تونم چی نترکیده بود فقط دردش گرفته بود مامان و همسرم رسوندنم اورژانس خیلی خیلی بده 

آخ آره من سرم اومده ساعت 5صبح تونم چی نترکیده بود فقط دردش گرفته بود مامان و همسرم رسوندنم اورژانس خ ...

امشب داشتم دیونه میشدم نفخ شدید گرفتم میگم نکنه بزرگ تر شده

انشالله بهتر بشی من که دکتر ترسوند گفت عمل آخرش من ترس افتاد به جون امشب از استرس خواب به چشم نمیاد

اسی من مامانم برام تخم هویج گرفت بیس روز دم کردم خوردم کلا آبش کرد برا منم دکتر گفت باید عمل شه 

من خوب شدم دختر یکی اول تخمدان چپم بود ۷ سانتی بعد که خوب شد یکی هم تخمدان سمت راستم در اومد ۴ سانتی حفتشم خوب شد ...دکترتو عوض کن حتما