2777
2789
عنوان

خیانت

732 بازدید | 37 پست

بعد ۵ سال متوجه خیانتش شدم.اصلا باورم نشد.حتی خودکشی کردم.همون هفته بعدی ک فهمیدم طلاقش دادم.محکومشم کردم.شلاقم خوردن.ی سر سوزنم بهش ندادم.بچمم پیشمه.ولی جیگرم اتیش گرفت.

توروخدا اگه میتونید زندگیتونو نگه دارید.جدایی بدترین چیز عالمه.بدتر از جدایی هم خیانت.قدر زندگیهاتونو بدونید

هرشب فکر میکنم فردا اخرین روز زندگیمه خودمو میکشم راحت میشم.ب نظر من خیانت بخشیدن نداره.ولی اگه زندگی مهمتره براتون نبخشیدش ولی فراموش نکنید اونیکه خیانت میکنه سری بعد خیلی راحتره براش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما خیانت دیدی و نتونستی بگذری

ببین ما زن ها چی میکشیم که کلی خیانت میبینیم از مردها و میبخشیم و میگذریم تو همین سایت شبی چهار پنج تا حداقل زن تاپیک خیانت میزنن

شماهم به خاطر بچه تون قوی باشین

ولی اگه خانم تون درست شدنی بود کاش به خاطر بچه تون میبخشیدین و جدا نمیشدین

خداروشکر توشوهرمن نیستی شوهرمن چندسال منوبخشید و من تا زندم دیگه طرف خیانت نمیرم.. شلاق و طلاق و ..ه ...

کاش مردها هم همین طور بودن بعد اشتباه شون سمتش دیگه نمیرفتن اما من اینجا خیلی میبینم که طرف بازم تکرار کرده

پس در حین رابطه دیدن  که شلاق داشته متاسفانه .نمیدونم ببین واقعا نمیشه چیزی گفت ولی بهتر بود فرصت میدادی اینطور نمیکردی .خیانت تو مردها هزار برابر زنان ولی زنان همچنان فرصت میون برعکس مردها

همه چی خوب میشه تلاش کن