2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی به اسم قرص لاغری وجود نداره چربی بافت زنده محسوب میشه قرص چطوری میتونه یک بافت زنده رو بکشه؟؟؟

ورزش رعایت تغذیه 

تمام این قرصا بیس اصلیشون کافئینه که تو قهوه هم هست ضربان قلب رو افزایش میده که سوخت و ساز بواسطه ورزش کردن افزایش پیدا میکنه 

اگر تونستید قرصی پیدا کنید که بدون ورزش جواب بده به منم معرفی کنید چون توی تمام مدت مربی بودنم همچین قرصی رو ندیدم 

در نهایت مصرف این قرصا جلوی اشتها رو میگیره شما گرسنه نمیشی و مغز عضلاتتون رو میسوزونه وزن کم میکنید و پوستتون شل میشه و مجبور میشید برید جراحی لیفت پوست رو انجام بدید

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد

بعضی از قرصای لاغری مواد مخدر دارن 

فقط تبلیغات پوچ والکیه

لطفا نه بخر نه استفاده کن

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
چیزی به اسم قرص لاغری وجود نداره چربی بافت زنده محسوب میشه قرص چطوری میتونه یک بافت زنده رو بکشه؟؟؟ ...

ی سوال ازتون داشتم من خخخخخخیلی چاقم خیلییییا و اشتهام ب شدت زیاده بخام برای اولین بار تو عمرم برم باشگاه هوازی کار کنم خوبه برام دستگاه ها موثر هست ؟

ی سوال ازتون داشتم من خخخخخخیلی چاقم خیلییییا و اشتهام ب شدت زیاده بخام برای اولین بار تو عمرم برم ب ...

قدتون به همراه وزنتون و سن رو بگید و اینکه سایز استخون بندیتون ریز یا متوسط یا درشته؟

160قد وزن 85. مچ دستم 16هست فک کنم متوسطه.

20 کیلو اضافه وزن دارین 

روزی 85 گرم باید پروتئین مصرف کنید تا حین چربی سوزی عضله سوزی نکنید و وارد فاز کاتابولیسم نشید و دچار افتادگی پوست بشید بعد کاهش وزن

روزی 320 گرم گوشت مرغ گوسفند ماهی یا هر گوشت دیگه بجز گاو و گوساله چون سودا زاس باید مصرف کنید 

هر 100 گرم گوشت مرغ یا گوسفند یا بوقلمون یا شترمرغ یا بلدرچین و ماهی همگی 26 گرم پروتئین بهتون میدن شما برای وزنتون باید 320 گرم گوشت مصرف کنید در روز

اول از همه صبح به صبح به مدت یکماه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب طبیعی رو بریزید داخل یک لیوان اب گرم و با یک قاشق مرباخوری عسل اصل مخلوط کنید میل بفرمایید

فقط به مدت یک ماه هر روز صبح ناشتا تا نیم ساعت بهدش هم هیچی نخورید

بعد یکماه یک هفته باید مصرفش رو قطع کنید تا بدن استراحت کنه دوباره یکماه بعد رو شروع کنید این برای پاکسازی عروق چربی خون کلسترول چربی کبد صفرا و کلا پاکسازی بدنه 

نیم ساعت بعد مصرف سرکه باید ورزش هوازی رو شروع کنید یا دوچرخه ثابت یا پیاده روی با سرعت تند 

روزانه به مدت 40 دقیقه بیست دقیقه اول هیچ تاثیری در چربی سوزی نداره چون بدن قند ذخیره شده داخل کبد رو اول مصرف میکنه بعد از بیست دقیقه بدن وارد فاز چربی سوزی میشه پس هرچقدر بعد بیست دقیقه اول بیشتر ورزش کنید بیشتر وزن کم میکنید

320 گرم پروتئینی که عرض کردم رو به سه قسمت تقسیم کنید یک قسمت رو بلافاصله بعد از ورزش مصرف کنید همراه با سالاد کاهو و کلم بروکلی و ابلیمو و دو قاشق روغن زیتون

وعده بعدی رو ساعت 1 ظهر همراه با نصف کفگیر برنج و سالاد مصرف کنید

وعده ی اخر رو هم ساعت 8 شب به عنوان شام با نصف کفگیر برنج و سالاد و روغن زیتون 

روزانه هر موقع وقت اضافه داشتید باید تشریف ببرید حمام و پوست بدن رو شستشو بدید و بعد که خشک کردید تمام بدن رو با روغن زیتون بودار چرب کنید و ماساژ بدید برای جلوگیری از افتادگی پوست بدن و از بین بردن ترک های پوستی 

دوساعت زمان بدید جذب بدن بشه بعد بشورید 

با وعده ی ناهار هم یک عدد کپسول سافت ژل ویتامین e400 واحدی مصرف کنید تا دچار افتادگی پوست صورت نشید 

سرخ کردنی رو کلا حذف کنید غذاها همگی بخار پز و یا اب پز باشه 

در طول روز 5 گرم پودر دارچین اسیاب شده اصل رو همراه با غذا یا دم کرده مصرف کنید تا اب زیر پوست و تمام سموم بدن رو بواسطه پتاسیم بالا دفع کنه 

روزانه بیشتر از 3 گرم نمک مصرف نکنید 

مصرف نمک رو هرگز قطع نکنید وگرنه دچار اختلال الکترولیت و اب بدن میشید 

در بین روز هر زمان حس ضعف یا خستگی یا استرس داشتید میتونید از شکلات تلخ 90 درصد به بالا استفاده کنید تا جلوی اشتهای کاذب و استرس رو بگیره و تولید هورمون شادی رو افزایش بده هورمون دوپامین

از میوه جات هم اگر خواستید استفاده کنید بهترینش میکس سیب و پرتقاله با گریپ فروت 

موز مصرف نکنید که افزایش وزن میگیرید 

مصرف روغن های کنجد نارگیل و زیتون بجای روغن مایع و جامد 

ماهیانه 5 کیلو کم میکنید به طور سالم و حدودا 4 ماه زمان میبره تا به وزن ایده ال برسید طوریکه نه افتادگی پوست بگیرید نه ضعف اعصاب و روان نه مشکلات مفصل و درد بدن و کمبود املاح و پیری پوست و ریزش مو بگیرید

موفق باشید