2789
عنوان

رشد قدم

198 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها خوبید؟؟ 

من ی مشکلی دارم 🥲🥲

۲۰سالمه، قدم ۱۵۲ سانته، همسرم قدش ۱۷۸، بقیه خعلی مسخرم میکنن بخاطر قدم، حتی جاری مادرشوهرم گفته یود قد عروست خعلی کوتاس نکنه ازاین قد کوتاهاس، 

من توی اینستا پکیج افزایش قد گرقتم، نمیدونم تاثیر داره یانه، شامل ی سری حرکات ورزشیه، توروخدا اگ راهی واس افزایش قد دارید بگید ، دکتر غدد ورشدم رفتم گف امکان نداره، حتی اسمشم نیار چون پریود شدی 

کاش حداقل ۴ سانت بزرگترمیشدم، جاریام ۲تاشون قدشون ۱۵۸، خعلی ناراحتم فکرو ذکرم شده قدم

خدایا امشب ۴ سانت از قد من کاسته و به قد اسی اضافه شود آمین

منم قدم ۱۶۹ راضی نیستم..

کاش از قدم من کم بشه به مال تو اضافه بشه، هم من خوشحال میشم هم تو

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا قدت واسه یه خانوم که خیلی خوبه 

اخه همه اطرافیام قدشون زیر ۱۶۰ و منو مسخره میکنن

منم زده شدم

به لقب های بدی صدام میکنن..

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
قربونت برم ،قدت ک خعلی خوبه 

نه اصلا خوب نیست

همه مسخزم میکنن

فقط یه نفر از دوستام همیشه از قدم تعریف میکرد که الان دیگه دوستم نیست

گاهی اوقات واقعا دلم میخواست اون بود بهم اعتماد بنفس میداد..

قدت واقعا خوبه تو اصلا بهشون توجه نکن حسادت میکنن بهت

خوشحال شدم🥺💖

نه اصلا خوب نیست همه مسخزم میکنن فقط یه نفر از دوستام همیشه از قدم تعریف میکرد که الان دیگه دوستم ...

اوناازحسودی بهت  میخندن، چون قدتو ندارن الان من ارزومه فقد ی چندسانت بلندشم،قدرشوبدون عزیز دل