2777
2789
عنوان

اين چه وضعشه اخه

95 بازدید | 13 پست

خداوكيلي كي اينطوري تحمل ميكنه من همه حقوقمو ميدم به قسط هييييچي ندارم يه ساله يه جوراب نخريدم واسه خودم حالام كه گفتم عيد ميخوام واسه خودم گوشي بگيرم همسرم ميگه نه ما قسط داريم و اين حرفا من چطوري بگم ديگه نميخوام قسط بدم؟؟؟

من هيچ پولي ازش نميخوام همون پول خودم بسمه كه اونم ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اشتباه کردی از اول همه حقوقت رو گفتی کاش حداقل نصفش رو پنهان میکردی و پس انداز میکردی هیچ مردی تاکید میکنم هیچ مردی ارزش دلسوزی نداره بعدا چنان بی ارزش میکنن کار آدمو که تا ناکجا آبادت میسوزه

مبلغ دقیق حقوقت رو میدونه؟ 

البته که درستش همینه که زن و مرد باهم برای زندگی تلاش کنن،  ولی اگه میبینی تهش هیچی برای خودت نمیمونه هروفت حقوق گرفتی یه خوردشو برا خودت جدا تو یه حساب دیگه بریز. 

گوشی هم میتونی قسطی برداری که از لحاظ مالی بهتون فشار نیاد

الهی که زودتر قسط و بدهی های شما و ما و همه هم تموم بشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
باید از اول میگفتی  شوهرت هم داره واسه شما زحمت میکشه همونجوری که شما داری زحمت میکشئ شرایط خی ...

درسته ولي واسه زندگيايي كه هردونفر شرايط مثل هم دارن نه من كه يه قرون ته جيبم نميمونه

مبلغ دقیق حقوقت رو میدونه؟  البته که درستش همینه که زن و مرد باهم برای زندگی تلاش کنن، &nbs ...

اره دقيق ميدونه بابا قسطي ميخواستم بردارم به خد سگ مجردي شرف داره 

اره دقيق ميدونه بابا قسطي ميخواستم بردارم به خد سگ مجردي شرف داره 

ای بابا

درسته ایشون برا شما و زندگیتون زحمت میکشه ولی خرجی خونه وقسط وظیفه شما نیس. البته خیلی خوبه که شماهم کمک میکنی ولی قرار نیس همه حقوقت خرج خونه بشه وچیزی برای خودت نمونه

به نظرم روی حرفت باش. و بگو من میخام با حقوق خودم گوشی بردارم. بردار و کم کم قسطاشو بده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»